Meer files vanwege intensievere grenscontrole

Vanwege de aanhoudende stroom vluchtelingen die naar Nederland komt, worden de controles aan de grens geïntensiveerd. Hierdoor is de kans op meer files aanwezig.

Daarvoor waarschuwt staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Klaas Dijkhoff maandag. De strengere controles die Nederland in september vorig jaar invoerde zijn namelijk niet voldoende. De werkmethode wordt daarom aangepast.

Bij grensovergangen waar de brigades actief zijn, moet het verkeer langzamer gaan rijden. De marechaussees kunnen dan beter kijken welke auto ze onderscheppen om zo mensensmokkel en mensensmokkelaars tegen te gaan. 

Neem via planning@twentepoort-logistiek.nl contact op met onze planning en laat u informeren of deze controles van invloed zijn op onze transittijden.

grenscontroles