'In de spotlight': bestemming Albanië

Graag willen wij u even attenderen op onze bestemming Albanië. Twentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Albanië. Wekelijks vertrekken onze groupage partners uit de Balkan naar diverse bestemmingen in Albanië, met name naar de hoofdstad Tirana, maar ook naar Dürres, Florë en Fier. Echter elke bestemming in Albanië is mogelijk. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Albanië als voor import vanuit Albanië. 

Naast regulier wegtransport van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel en vriestransport en speciaal/exceptioneel transport. Daarnaast biedt Twentepoort Logistiek u dagelijks koeriersdiensten aan op Albanië, voor al uw spoedtransport en expresszendingen.

Transport informatie Albanië:

 • Transittijden
  • Groupage en deelpartijen: circa 5-9 dagen
  • Complete ladingen: circa 4-5 dagen

De voordelen van Twentepoort Logistiek voor U :

 • Full Service dienstverlening
 • Dagelijks transport
 • Just-In-Time levering
 • Wij regelen alle (douane)documenten
 • Up-to-date kennisniveau van ADR gevaargoed en geconditioneerd vervoer.
 • Binnen 60 minuten ontvangt u een helder voorstel, ongeacht de urgentie of bestemming!

Transport naar Albanië of één van onze andere bestemmingen nodig?

Vraag dan nu een offerte aan!

transport Albanië