'World Youth Evenement' Polen

Polen, voor Twentepoort Logistiek sinds jaar en dag één van onze belangrijkste bestemmingen voor zowel voor export als import. Ook in de zomermaanden vervoeren we dagelijkse vele ladingen naar deze EU-lidstaat. Hierbij even een punt van aandacht voor zendingen richting regio Krakow:

Festival `World Youth Day`
Wellicht bij u nog niet bekend, maar gedurende de periode van 26.07 t/m 31.07.2016 vindt er een groots religieus festival in Polen plaats, nabij Kraków. Het evenement 'World Youth Day' trekt meer dan 2 miljoen bezoekers en zal o.a. worden bijgewoond door de Paus en andere prominenten.

Logistieke gevolgen
De belangrijkste toegangswegen in de regio Krakow worden afgesloten of geraken overvol wegens ernstige verkeershinder. De postcode gebieden 30,31,32 en 34 zullen de meeste hinder ondervinden. De snelweg A4 zal wellicht ook deels worden afgesloten voor verkeer (ook vrachtverkeer!)

Voor meer informatie en eventuele gevolgen voor onze transittijden, kunt u contact opnemen met onze transportplanners Polen via: planning@twentepoort-logistiek.nl of telefonisch via 0546-455 374

Heeft u transport nodig naar de regio Krakow of elders in Polen of één van onze andere bestemmingen?
Vraag dan direct een offerte aan!

Transport Polen