Vacature Online Marketeer Twentepoort Groep - Vervuld

Lijkt het jou geweldig om als (Online) marketeer aan de slag te gaan voor de 4 ondernemingen van een moderne logistieke dienstverlener uit Wierden waarbij je bovendien alle ruimte krijgt voor eigen inbreng en nauw kunt samenwerken met de specialisten van Adwise? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de Twentepoort Groep

De solide Twentepoort Groep omvat een viertal logistieke ondernemingen welke allen vanuit 2 nieuwbouwlocaties in Wierden (Ov.) opereren. Twentepoort Logistiek BV, Twentrex BV en Cargorilla Logistics BV (waartoe tevens Koeriersdienst Overijssel behoort) zijn actief als Internationaal Expeditiebedrijf, ieder met een eigen onderscheidend specialisme. De 4e tak, TwenPack BV, is gespecialiseerd in E-fulfilment (webshop logistiek). Alle vier de logistieke bedrijven zijn strategisch gevestigd nabij de snelwegen A1, A35 en autoweg N36, waardoor geheel Europa binnen handbereik is.
 
Over de Twentepoort Groep

 

Wat ga je als (Online) marketeer bij de Twentepoort Groep precies doen?

De Twentepoort Groep groeit. Met een FD Gazellen Award op zak (2017), een moderne werkomgeving en een jong enthousiast team van logistieke talenten staat niets verdere groei in de weg. Als (Online) marketeer werk je op basis van een jaarplan en in nauwe samenwerking met externe specialisten aan het verder vermarketen van de diensten die vanuit de verschillende ondernemingen van de Twentepoort Groep worden aangeboden. Zo ben je oa. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van diverse websites (conversie optimalisatie), het verbeteren van de vindbaarheid (zoekmachine optimalisatie), het ontwikkelen van creatieve eigentijdse content (denk aan blogs, video etc.), de inzet van social media en het monitoren van de resultaten.
Wat ga je als (Online) marketeer bij de Twentepoort Groep precies doen?

 

Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

Je bent een creatieve marketeer met een nuchter karakter en werkt vanuit een intrinsieke motivatie. Je bent zowel strategisch als uitvoerend sterk. Je bent van nature een kartrekker. Je kunt zelfstandig werken, komt met initiatieven, weet betrokkenen te overtuigen van je keuzes én bent perfect in staat om de juiste balans te vinden tussen de inzet van eigentijdse marketing en de behoeften van de doelgroepen. Andere belangrijke kenmerken zijn: 

  • Relevante HBO / WO opleiding;
  • 2-4 jaar relevante werkervaring;
  • Brede kennis van digital marketing;
  • Creatief (grafische skills zijn een pré) én innovatief;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Vereiste ervaring en skills voor deze vacature

 

Wat kan je terug verwachten?

Behalve de moderne werkomgeving en een jong enthousiast team van logistieke talenten bieden we je een prima salaris, een reiskostenvergoeding en een smartphone van de zaak (die je ook privé mag gebruiken). Maar er is meer. Denk aan een aantrekkelijke bonusregeling én alle ruimte voor het volgen van opleidingen en workshops om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en te faciliteren.

Wat kan je terug verwachten?

 

Maak vrijblijvend kennis!

Voor de werving en selectie met betrekking tot deze vacature werken wij samen met de specialisten van Adwise – Your Digital Brain. Heb je interesse? Stuur je mail met CV en motivatie naar Gijs Westerbeek van Adwise via sollicitatie@adwise.nl o.v.v. “Online marketeer / Twentepoort Groep.
 

Maak vrijblijvend kennis!