Bezoek van gedeputeerde Eddy van Hijum aan Twentepoort Logistiek

Op vrijdag 14 september heeft gedeputeerde Eddy van Hijum Twentepoort Logistiek in Wierden bezocht in het kader van de Bedrijventour 2018. Hij is, samen met wethouder Richard Kortenhoeven van de gemeente Wierden, in gesprek gegaan met eigenaren Martin Noeverman en Arno Brokelman om te horen wat er speelt.

In gesprek met gedeputeerde Eddy van Hijum

Vrijdag 14 september heeft Twentepoort Logistiek Eddy van Hijum, gedeputeerde van Overijssel, en Richard Kortenhoeven, wethouder van de gemeente Wierden, mogen ontvangen. De ontmoeting tussen de heer Van Hijum en de heer Kortenhoeven met Martin Noeverman en Arno Brokelman, oprichters van de Twentepoort Groep, stond onder andere in het teken van het bespreken van de huidige arbeidsmarkt, met name in de sector transport en logistiek. De heer van Hijum benadrukte dat het erg belangrijk is om in gesprek te gaan met bedrijven in de provincie. Daar komen vaak zaken naar voren die van belang zijn voor de besluitvorming in de provincie. Martin Noeverman: “Het was een fijn gesprek. Goed om niet alleen te lezen, maar ook te ervaren hoe gedeputeerde Eddy van Hijum vanuit de Provincie Overijssel geïnteresseerd is in wat er daadwerkelijk speelt bij MKB bedrijven.”

Rondleiding langs alle takken van Twentepoort Groep

Onderdeel van het bezoek was een rondleiding langs de kantoren van de salesafdeling en planning van Twentepoort Logistiek. Martin Noeverman en Arno Brokelman hebben als eigenaar verteld over de werkzaamheden en dat waar ze in de dagelijkse business tegen aan lopen. Op de agenda stond onder andere het tekort aan personeel in de transport en logistiek. "Binnen Twentepoort Logistiek is er een uitzonderlijk laag verloop" aldus Martin. Dat is ons veel meer waard dan het winnen van een prijs zoals de FD Gazellen Award. Al zijn we daar natuurlijk ook erg blij mee!". 

Rondleiding door pand van Twentepoort Logistiek