Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

Zelfs in deze tijd zijn wij als Twentepoort Logistiek BV nog steeds in ontwikkeling en streven naar groei in de organisatie. Daarom zijn wij nu op zoek naar een commercieel en logistiek talent. Twentepoort Logistiek BV verzorgt dagelijks transport naar Oost-Europa en Centraal-Azië. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we tevens koel- en vries transport, speciaal vervoer en exceptioneel transport.

We onderscheiden in communicatie, geen onpersoonlijke ‘callcenter’ constructies maar altijd één vast contactpersoon, altijd aanspreekbaar. Dit doen we op geheel eigen Twentse wijze. Nuchter en eerlijk. Het bedrijf opereert vanuit een logistieke toplocatie nabij de N36 en A35/A1.

Functie beschrijving:

Ben jij die sales topper (in wording) met ambitie? Wil jij onze klanten verder brengen en de relatie uitbouwen? Schrikt acquisitie naar nieuwe klanten je niet af? Heb jij de drive en passie om jouw klant niet te verkopen wat hij vraagt, maar wat hij echt nodig heeft? Kom dan werken in onze snelgroeiende en ambitieuze organisatie welke volop in ontwikkeling is. 

Werken als commercieel medewerker bij Twentepoort Logistiek BV is veelzijdig. Zo zal je ons CRM systeem intensief gebruiken om jouw klanten te volgen, ga je prospects telefonisch of per mail benaderen en probeer je de (potentiële) klant altijd te bieden wat hij nodig heeft. Het opbouwen van een langdurige relatie staat hierin centraal.  Dit alles binnen de dynamische (en soms hectische) wereld van internationaal transport en logistiek.

Kortom als je bij Twentepoort Logistiek BV het verkoopteam komt versterken ga je:

 • Dagelijks en intensief contact hebben met opdrachtgevers, agentschappen en charters/ transporteurs;
 • Actief New Business genereren en behouden/uitbouwen;
 • Transportoffertes en calculaties uitbrengen en opvolgen
 • Accuraat data gebruiken en invoeren in eigen ICT-softwaresystemen TMS, WMS en CRM.

Functie eisen:

 • Afgeronde MBO opleiding commercie/logistiek;
 • Feeling en affiniteit met transport en logistiek;
 • Affiniteit met commerciële activiteiten;
 • Kennis van het Office pakket (Word, Excel);
 • Goede beheersing van Engels en Duits is vereist.

Wat we je bieden:

Een uitdagende fulltime functie in een internationale werkomgeving, bij een sterk maar gezond groeiende logistiek dienstverlener. Daarnaast bieden we:

 • Een jaarcontract met reële kans op vast contract
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring
 • Ruimte en mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Prettige werksfeer en hecht team
 • Platte organisatiestructuur
 • Actief MVO-beleid (er is bijvoorbeeld veel ruimte om initiatief te nemen en verbetervoorstellen te doen)

 

Ben jij hét commercieel talent naar wie wij op zoek zijn? Solliciteer dan direct! 

Mail je C.V. voorzien van recente pasfoto en motivatiebrief naar sollicitatie@twentepoort-logistiek.nl

 Twentepoort logistiek sollicitatie