Transport voor Stichting ‘Help Oost Europa’

Vandaag is door ons moederbedrijf E. van Wijk Logistics een vrachtwagen met hulpgoederen van Stichting Help Oost Europa (SHOE) verladen met als eindbestemming Oradea in Roemenië. Stichting Help Oost Europa heeft als doel het helpen van de allerarmsten en allerzwaksten in met name Roemenië en Hongarije. De hulp die ze aanbieden bestaat uit financiële en materiële sponsoring.

Deze samenwerking tussen Help Oost Europa en Twentepoort Logistiek bestaat al jarenlang en zijn blij dat wij als logistieke dienstverlener ons steentje bij kunnen dragen door het transport te verzorgen. Begin volgende week zullen de hulpgoederen (o.a. kerstpakketten) aankomen op de plaats van bestemming.

We willen Stichting Help Oost Europa, met name alle vrijwilligers en bestuursleden die zich belangeloos inzetten, dan ook via deze weg bedanken. Meer weten over deze stichting of hoe je hun projecten kunt steunen? Kijk dan eens op hun website helpoosteuropa.nl

 

transport stichting help oost europa