Missie, visie, bedrijfswaarden

Logistiek op de Twentepoort manier

Missie & Visie? Strategisch beleid? Dure en populaire termen, we komen ze veel tegen. Ons inziens veelal `voor de vorm`. Niets voor ons; mooie woorden laten we graag over aan een ander. Wij doen het op onze eigen manier. De Twentepoort manier. Eenvoudig, geen poespas, geen opsmuk. Niet te hoog van de toren blazen. Noem het Twentse degelijkheid of nuchterheid. Ons om het even. Wij hebben zo onze eigen bedrijfswaarden en die zijn heilig. Daar wordt niet aan getornd, geen seconde.

Afpraak is afspraak

Twentepoort Logistiek staat voor Afspraak=Afspraak. Altijd & overal. Wellicht niet bijster origineel, maar wel de basis van ieder contact. Deze kernwaarde hanteren we bij elke transportopdracht en bij elk warehouseproject. Ondanks dit degelijke karakter zijn we beslist ambitieus en willen we in onze vak met afstand de beste zijn! In communicatie, in klantgerichtheid, in duurzame logistieke maatwerkoplossingen. Onze mensen maken graag het verschil. Dit zelf ervaren is en blijft de beste referentie. Welkom!

Snelle en duidelijke communciatie

Twentepoort Logistiek is een dynamische organisatie, met zeer korte communicatielijnen. Zo heeft u voor het gehele logistieke traject uw vaste contactpersoon. Vanaf offerte tot aflevering van uw goederen. Eén vertrouwd gezicht en altijd aanspreekbaar. Snel inspelen op uw wensen is hiermee gewaarborgd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze missie, visie en bedrijfswaarden? Wij vertellen u graag waarom wij denken dat we voor u de meest geschikte partner kunnen zijn voor logistieke maatwerkoplossingen. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

 

Missie, visie, bedrijfswaarden