Wegtransport

Twentepoort Logistiek is gespecialiseerd in wegtransport van en naar heel Oost-Europa en Centraal-Azië. Dankzij ons betrouwbare netwerk van hoogwaardige transporteurs garanderen wij u zorgeloos transport. Naast vervoer per weg verzorgen wij ook railtransport, zeevracht en luchtvracht, daarnaast is een combinatie tussen zee- en luchtvracht ook mogelijk. Samen met u kiezen we dan de meest efficiënte transportmodaliteit. 

Betrouwbare partner

Bij Twentepoort Logistiek geldt afspraak is afspraak. Dagelijks verzorgen wij transport van complete partijen van en naar heel Oost-Europa en Centraal-Azië, groupage transport is ook mogelijk. Wij beschikken over hoogwaardig netwerk van gespecialiseerde transporteurs die dagelijks met grote zorg onze ladingen vervoeren. 

Speciaal transport

Naast het transport van gepalletiseerde goederen verzorgt Twentepoort Logistiek ook koel- en vriestransport. Daarnaast kunnen wij ook speciaal/exceptioneel transport voor u verzorgen. Dit geldt zowel voor de import vanuit als voor de export naar landen in Oost-Europa (bijvoorbeeld transport Griekenland) en Centraal-Azië. Elke bestemming is mogelijk.

Meer informatie

Wilt u weten wat Twentepoort Logistiek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers vertellen u er graag meer over. 

Wegtransport