Zeevracht

Twentepoort Logistiek verzorgt niet alleen wegtransport van en naar Oost-Europa (en verder), maar wordt tevens ingeschakeld voor zeevracht van zowel import- als exportzendingen. Dit behoeft niet per se van of naar een Oost-Europese zeehaven te zijn, aangezien wij in alle wereldhavens uitstekend vertegenwoordig zijn. Wij regelen het voor u, inclusief het voor- en/of na-traject rondom de zeevracht. Dankzij volumecontacten met de grotere rederijen kunnen wij zeer concurrerende tarieven aanbieden in combinatie met uitstekende leveringsvoorwaarden.

Zeevracht diensten

Twentepoort Logistiek regelt zowel uw huis-huis als uw kade-kade transport met alle soorten equipment, waaronder:

  • 20 ft, 40 ft, 45 ft, high cube en open containers
  • Ocean FCL/LCL, Import, Export en Cross-trade
  • Truck- en treinvervoer, binnenvaart en short-sea

Wij leveren u de beste service gekoppeld aan concurrerende tarieven. Of u nu één container wilt verschepen of behoefte heeft aan een vaste partner voor een multimodaal internationaal traject, waar dan ook ter wereld. U kunt bij ons altijd rekenen op het juiste equipment, voldoende freetime, eigen opmaak en controle van documenten, snelle facturatie en nog veel meer. 

Sea-Air (combinatie Zee- en Luchtvracht)

Naast alleen zeevracht bieden wij ook gecombineerde zee- en luchtvracht aan. Dit is het ideale alternatief waarbij de snelheid van luchtvracht gewaarborgd blijft, maar er tevens geprofiteerd wordt van de lage kosten van zeevracht. Dit betekent concreet dat uw zending een deel van het totale traject per vliegtuig wordt vervoerd en een deel per schip. Wij geven u graag maatwerk advies

Zeevracht