Co-packing

Co-packing is een geïntegreerd onderdeel van de logistieke diensten binnen de Twentepoort Groep. Voor een groot aantal markten in het food en non-food segment biedt de Twentepoort Groep een breed scala aan co-packing activiteiten. In combinatie met warehousing oplossingen en een sterk (Oost-)Europees distributienetwerk is Twentepoort Logistiek in staat uw complete co-packing volume te faciliteren op basis van onze “one-stop-shopping” formule. 

Van advies tot levering

Van maatwerk advies tot en met de daadwerkelijke uitvoering, punctuele levering en perfecte afwerking: Twentepoort denkt met u mee. Als Co-packer in business beschikken we over ruime ervaring en alle knowhow om samen met u tot een optimaal eindresultaat te komen. Ons onderscheidend vermogen zit hem met name in onze nuchtere aanpak met betrekking tot handmatig verpakken. Niet alle producten zijn namelijk geschikt om machinaal verpakt te worden, bijvoorbeeld door kleine oplages en/of afwijkende vormen. Twentepoort Logistiek biedt hier bijpassende diensten voor aan:  

  • Inpakken van uw goederen in dozen, zakjes of omdozen
  • Samenstellen giftpacks
  • Displays opbouwen en afvullen
  • Inpakken van geschenkartikelen en kerstpakketten
  • Montage van halffabricaten naar eindproduct

Twentepoort neemt u graag alle zorg uit handen. Een vertrouwd partner die weet welke valkuilen er kunnen optreden in de complete supply chain. Door met één aanspreekpartner te werken die het gehele traject uitvoert doen wij geen concessies aan kwaliteit. Nooit en te nimmer. Daar kunt u op rekenen. 

Heeft u nog vragen over co-packing? Neem hiervoor contact met ons op.

Co-packing