Webshop logistiek (e-fullfilment)

Beschikt u over een webshop en overweegt u de logistieke afwikkeling uit te besteden? Vaak is dat een juiste keuze. Binnen de Twentepoort Groep is ons zusterbedrijf TwenPack hierin gespecialiseerd. 

TwenPack

TwenPack biedt professionele e-logistics en e-fulfilment diensten. Vanuit een brede expertise en een goed ingerichte thuisbasis.

Voor de e-logistics diensten beschikt TwenPack over moderne, ruime warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden. Strategisch gelegen in het oosten van het land; op steenworp afstand van de A1 en slechts enkele kilometers van Duitsland verwijderd. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegt TwenPack daadwerkelijk waarde toe aan uw organisatie. Dat doet TwenPack zowel permanent als tijdelijk. Uw e-logistics wordt dus verzorgt ook wanneer u binnen uw supply chain te maken krijgt met seizoensartikelen, tijdelijke onderbezetting, etc. Het  team van de afdeling Pick & Pack is flexibel inzetbaar. Zij verpakken en verzenden uw goederen op de afgesproken manier, binnen de cut-off tijd, realtime te volgen in het WMS-systeem. Zo kunt u zich richten op uw corebusiness. Een geruststellende gedachte, vertrouwd dichtbij.

Webshop logistiek