Specialismen

Twentepoort Logistiek is de specialist als het gaat om logistiek en transport in heel Oost-Europa en Centraal-Azië. Naast de standaard transportsoorten zoals wegtransport, zeevracht, luchtvracht en rail transport, heeft Twentepoort Logistiek ook diverse specialismen die voor u verzorgd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan het transport van halffabricaten, gevaarlijke stoffen en kwetsbare en fragiele goederen. Bij Twentepoort Logistiek bent u ook aan het juiste adres voor vries- en koeltransport.

Just-in-Time

Of het nu gaat om general cargo transport of het transporteren van halffabricaten. Bij Twentepoort Logistiek begrijpen wij dat just-in-time leveringen belangrijk zijn. Wij onderscheiden ons door zeer snelle leveringen en kunnen zelfs bij groupage transport JIT-leveringen garanderen. 

Transport gevaarlijke stoffen

Naast het transporteren van gevaarlijke stoffen kunnen wij ook de opslag van gevaarlijke goederen voor u verzorgen. Wij kunnen u zowel ontzorgen op het gebied van tijdelijke als permanente opslag van ADR-goederen. Uiteraard zijn al onze transporteurs volledig gediplomeerd. 

Specialismen op een rij

Twentepoort logistiek kent de volgende specialismen:

Advies op maat

Wilt u weten wat Twentepoort Logistiek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en onze adviseurs stellen graag een advies op maat voor u op.