Agro, Food & Feed

Het belang van logistiek van agro, food en feed voor Nederland is groot. Eén op de drie vrachtwagens is gevuld met voedingsproducten voor mens of dier. Twentepoort Logistiek is gespecialiseerd in transport naar bestemmingen in Oost-Europa en Centraal Azië, waar de vraag naar Nederlandse food en feed producten nog elk jaar groeit. Dit zijn zeer uiteenlopende zendingen met elk hun eigen behoefte, vaak afhankelijk van de houdbaarheid van producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op, we maken graag een maatwerk voorstel voor uw transportbehoefte!

Specialist voor agro, food en feed transport

Het wegvervoer speelt met een aandeel van meer dan 90% in het vervoer van agroproducten van Nederland naar (Oost)-Europa een dominante rol. Twentepoort Logistiek verzorgt dagelijks vele agro-, food- en feed transporten zowel als export naar Oost-Europa als importzendingen vanuit Oost-Europa naar de Benelux. Onze uiterst betrouwbare transporteurs beschikken over het juiste materieel om uw zending onder de juiste omstandigheden op plaats van bestemming te krijgen. Of het nou gaat om just-in-time delivery of geconditioneerd transport. Uiteraard conform de hoogste kwaliteitseisen bij onze transporteurs als onze interne organisatie

FMCG Fast Moving Consumer Goods & Retail

Ook in de (deel)markten FMCG (Fast Moving Consumer Goods) en Retail zijn wij sterk vertegenwoordigd. Markten die continu in beweging zijn en zeer hoge eisen stellen aan een dynamische en beheersbare supply chain. Met ervaring bij zowel producenten, handelshuizen en retailers in food en non-food begrijpen wij uw business. 

Hulp nodig?

Kunnen we u helpen met agro, food en feed? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Agro, Food & Feed