Chemie & pharma

Transport van Chemicaliën

Wij verzorgen dagelijks transport van chemicaliën. Of het nu gaat om één proefmonster of meerdere complete trailerladingen, transport van chemische producten behoort absoluut tot de specialismen van Twentepoort Logistiek.  De door ons ingezette transporteurs en vaste charters zijn bij ADR-vervoer volledig ingericht op een veilige transportuitvoering. Alle chauffeurs zijn volledig gediplomeerd. Daarnaast is elk voertuig uitgerust met de benodigde middelen en materialen. 

Ook voor advies over uw reguliere export- of importtrajecten met betrekking tot chemische producten zijn we graag van toegevoegde waarde. Laat ons meedenken en vooral vooruitdenken. Vanzelfsprekend zijn al onze adviseurs en planners geschoold in actuele (ADR) wetgeving, maar ook in overige transport gerelateerde wet- en regelgeving. 

Transport van farmaceutische producten

Uw farmaceutische producten snel en betrouwbaar getransporteerd. Via realtime-tracking van de locatie en de temperatuur kunnen uw producten, bijvoorbeeld medicijnen, nauwkeurig in de gaten gehouden worden. Zodoende realiseren we het transport hiervan veilig en efficiënt. Alle door ons ingezette trainers zijn TIR-verzegeld, zodat we maximale veiligheid aan uw lading kunnen bieden. 

Transport met GDP Certificaat

Good Distribution Practices (GDP) is een kwaliteitssysteem voor de opslag en vervoer voor de farmaceutische industrie. De door ons in te zetten chauffeurs volgden hiervoor de nodige training en hebben daardoor de nodige verantwoordelijkheid voor kwaliteit, veiligheid en temperatuurbewaking van uw medicijnen en farmaceutische producten. 

Advies op maat

We verzorgen graag het transport van uw chemicaliën en farmaceutische producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Chemie & pharma