Fragiele & kwetsbare goederen

Glaswerk, aardewerk, interieurdecoratie, (hoogwaardige) technische apparatuur… Enkele voorbeelden van goederen die kwetsbaar zijn voor beschadiging en in perfecte conditie op de plaats van bestemming geleverd moeten worden. Simpelweg omdat ze alleen in topconditie en smetteloze staat aan uw klanten verkocht kunnen worden. Twentepoort Logistiek is gespecialiseerd in het transport van fragiele en kwetsbare goederen en biedt u naast snelheid en betrouwbaarheid in levering ook de vanzelfsprekende garantie van schadevrije aflevering, precies op de plek waar u dat wenst en precies op het tijdstip dat u wenst. Een veilig en zeker idee. 

Opslag en overslag

Belangrijk is dat we het logistieke verlengstuk zijn van uw bedrijf en dat we ook de opslag en overslag voor onze rekening kunnen nemen. De door ons ingezette chauffeurs en warehousemedewerkers zijn zich zeer bewust van de gevoeligheid van uw goederen en gaan er te allen tijde zorgvuldig mee om. 

We verzorgen graag het transport van uw fragiele en kwetsbare goederen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons binnen een uur een reactie.

Fragiele & kwetsbare goederen