Koeltransport

Twentepoort Logistiek is uw logistieke partner en specialist voor al uw koeltransport. Heeft u structureel koeltransport nodig, dan zijn we graag uw vaste logistieke partner voor dagelijks, geconditioneerd vervoer van en naar Oost-Europa en/of Centraal-Azië. Uw voedingsmiddelen, medische producten of AGF producten zullen gegarandeerd in gecontroleerde temperatuur worden vervoerd. Ons uitgebreide distributienetwerk van logistieke partners zijn echte experts op het gebied van geconditioneerd transport. De vrachtwagens beschikken over de juiste apparatuur om de temperatuur constant tussen de -25 graden Celsius en +25 graden Celsius te houden. Zo zal bijvoorbeeld het vervoer van bederfelijke goederen door ons perfect verzorgd worden, dit doen we namelijk dagelijks voor grote retailers, groothandels en foodservices.

Koeltransport voor AGF-producten en voedingsmiddelen

Naast het koel- en diepvriestransport van onder andere groenten, fruit, vis en vlees (waaronder varkensvlees, rundvlees en pluimveevlees) kunnen wij uw zuivelproducten, deegwaren en bijvoorbeeld kant- en klaar maaltijden doen vervoeren. Twentepoort Logistiek is uw partner voor internationaal koeltransport naar Bulgarije, Roemenië of Albanië, maar ook voor diverse andere bestemmingen als Georgië, Azerbeidzjan of Kazachstan bent u bij ons aan het juiste adres.

   Offerte aanvragen ›   

Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Geconditioneerde transportmogelijkheden

Wat uw logistieke vraag ook betreft of in welke branche u ook actief bent, Twentepoort Logistiek kan u volledig ontzorgen op het gebied  van transport en logistiek. Zo zijn we met onze mogelijkheden voor koeltransport ook sterk vertegenwoordigd in de sectoren tuinbouw en sierteelt. De handel in bloemen en planten is veelal geconcentreerd in het westen van het land met Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Bleiswijk als vestigingsplaatsen voor de grootste veilingen. Onze charters zijn dan ook structureel in deze regio’s beschikbaar. Ze vervoeren dagelijks naar bestemmingen dicht bij huis, maar ook Rusland is een veel voorkomende bestemming.

Diepvriestransport

Twentepoort Logistiek verzorgt dagelijks koeltransport, verwarmd- en diepvriestransport conform de hoogste kwaliteitseisen. Zo leveren we de producten altijd temperatuur gecontroleerd af, want alle door ons ingezette koel/vries trailers, tijdens bijvoorbeeld een diepvriestransport, zijn voorzien van elektronische temperatuurmeting tijdens het transport. Deze gegevens kunnen worden uitgelezen en opgeslagen en zijn altijd (her)oproepbaar. Dit kan bijvoorbeeld op -25 graden Celcius voor diepvriestransport, maar ook voor verwarmd vervoer tot een maximum van +25 graden Celcius.

Altijd de juiste temperatuur tijdens koeltransport

In sommige gevallen hebben trailers dubbele compartimenten. Deze trailers zijn voorzien van een dubbele verdamper waardoor er twee verschillende temperaturen in de verschillende compartimenten kunenn worden gehanteerd. Hierdoor is het mogelijk om ten alle tijden de juiste temperaturen te hanteren voor bijvoorbeeld groupage, FTL en LTL zendingen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Hückepack trailers (specifiek geschikt voor intermodaal transport) en RORO trailers (specifiek geschikt voor onbegeleid ferry transport).

Twentepoort Logistiek is uw partner voor koeltransport en meer

Heeft u structurele transportbehoeften waaronder koeltransport, ADR-transport en/of reguliere zendingen? Twentepoort Logistiek gaat graag met u in gesprek om uw supply chain keten te bespreken om echt van toegevoegde waarde te kunnen zijn en u te ontzorgen op uw logistieke vraagstukken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie