Transport offshore

Twentepoort Logistiek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist in de offshore, olie- & gasindustrie. Als onderdeel van de Twentepoort Groep hebben wij jarenlange maritieme ervaring en daarnaast internationaal opgedane kennis op het gebied van alle olie- en gas gerelateerde transport disciplines. Wij gaan geen logistieke uitdaging uit de weg. 

Betrokken specialisten

Onze zeer betrokken logistieke specialisten verzorgen de meest complete offshore projecten, met name op het gebied van het vervoeren van olie-, gas- en offshore/onshore equipment. Of het nu gaat om het vervoer van delen van boortorens, rig moves, spare parts of de logistiek van gasbuizen; wij verstaan ons vak. Deze industrie is sterk vertegenwoordigd in Oost-Europa en vooral Centraal-Azië. Landen als Georgië, Armenië, Kazachstan, Kirgistan en bijvoorbeeld Tadzjikistan zijn voor ons bekend terein. Door middel van hotshots, special equipment en reguliere groupage service bedienen wij alle gebieden in het oosten waar olie,- gas-, en offshore activiteiten worden ontplooid. 

Twentepoort Logistiek beschikt vanzelfsprekend over chartermateriaal dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is voorzien van de modernste technieken. Neem contact met ons op voor een maatwerk advies. 

Transport offshore