Transport olie & gasindustrie en offshore projecten

Twentepoort Logistiek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist in de offshore, olie- & gasindustrie. Wij hebben jarenlange maritieme ervaring en daarnaast internationaal opgedane kennis op het gebied van alle olie- en gas gerelateerde transport disciplines. Deze ervaring is mede opgedaan bij diverse grote offshore projecten waaronder Kashagan en de North en South stream, waar we onderdeel van de logistieke supply chain waren. Wij gaan geen logistieke uitdaging uit de weg en zijn graag uw partner voor transport van en naar bestemmingen rond bijvoorbeeld de Zwarte en Kaspische Zee.

Specialisme en uitgebreid netwerk

Uw lading moet met delen van boortorens, rig moves, spare parts of gasbuizen naar Atyrau, Aktau of Prorva in Kazachtstan vervoerd worden? Onze zeer betrokken logistieke specialisten verzorgen graag uw meest complete offshore projecten. Door onze jarenlange ervaring verstaan wij ons vak en weten we wat belangrijk is om uw zending in goede staat Just-In-time op locatie te krijgen. Daarnaast hebben we een uitgebreid, kwalitatief en betrouwbaar netwerk van transporteurs opgebouwd. Wij beschikken vanzelfsprekend over chartermateriaal dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is voorzien van de modernste technieken. Door middel van hotshots, special equipment en reguliere groupage service verzorgen we graag uw transport naar elk gebied in Oost-Europa en Centraal-Azië waar olie,- gas-, en offshore activiteiten worden ontplooid. 

Vraag nu een offerte aan en we nemen binnen 1 uur contact met u op!

Partner in uw logistieke supply chain

In de offshore industrie is vaak sprake van langdurige projecten en ontwikkelingen waarbij communicatie en Just-In-Time leveren belangrijke voorwaarden zijn. Door onze jarenlange ervaring en het uitvoeren van diverse projecten begrijpen we dat bij Twentepoort Logistiek. Daarnaast zijn we in 2018 door TÜV Nord gecertificeerd voor ISO 9001:2015, waardoor de kwaliteit in onze dienstverlening nog beter gewaarborgd is. Wij denken dan ook graag met u mee over passend logistieke oplossing en zijn graag dé betrouwbare partner in uw logistieke supply chain.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met één van onze offshore specialisten. U bent van harte welkom bij ons op kantoor om uw project te bespreken en onze collega’s te ontmoeten. Liever een afspraak maken bij u op kantoor? Geen probleem, we komen graag!

Ruime ervaring bij projecten rond oa. Kaspische Zee en Zwarte zee

Prorva of Bautino in Kazachstan, Anapa in Rusland, Kayrakkum Dam in Tadzjikistan of Anaklia in Georgië. Bestemmingen die u ongetwijfeld bekend voorkomen. Deze bestemmingen hebben één ding gemeen en dat is de activiteiten rondom gas, olie en andere offshore activiteiten. Twentepoort Logistiek heeft de afgelopen jaren veelvuldig transport mogen organiseren naar deze bestemmingen rondom de Kaspische en Zwarte zee. Zo hebben we veelvuldig logistieke oplossingen mogen organiseren voor de Nord stream, South stream, maar ook voor het Kashagan Field in de Kaspische zee. Heeft u transport nodig dat georganiseerd wordt met kennis en ervaring binnen de Offshore en Energy?

Twentepoort Logistiek verzorgt graag uw transport naar:

Transport offshore
Kashagan Project in de Kaspische zee bij Kazachstan waar Twentepoort Logistiek als onderdeel van de supply chain veel transport heeft mogen organiseren.