Transport van en naar Basra

Complete partijen en groupage transport Basra

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het verzorgen van uw complete partijen en groupage transport naar Basra, Irak? Twentepoort Logistiek werkt samen met de best lokale transporteurs welke de taal spreken, de regelgeving kennen en die precies de weg weten te vinden naar en in Basra. Dagelijks verzorgen wij het transport van complete ladingen terwijl groupage ladingen wekelijks geladen kunnen worden. Wij garanderen een probleemloze en Just-in-Time levering naar Basra.

Transportspecialismen Basra

Wij beschikken over diverse transportspecialismen als het gaat om transport naar Basra. Wij vervoeren niet alleen uw reguliere gepalletiseerde goederen, tevens zijn graag uw partner als het gaat om het transport van uw specialistische goederen. Wij verzorgen graag het transport van uw geconditioneerde goederen exceptionele goederen en ADR goederen.

Transport informatie Basra

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 14-21 dagen

                o Complete ladingen: circa 8-12 dagen

Extra transportinformatie Basra

Benieuwd naar wat Twentepoort Logistiek voor het transport van uw goederen van of naar Basra kan betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang tijdens kantoortijden binnen 60 minuten al een reactie. Heeft u toch nog vragen of behoefte aan extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Transport Basra

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Just-in-Time levering en dagelijks transport gaven voor ons de doorslag om ons transport naar Basra aan Twentepoort Logistiek uit te besteden.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie