Transport van en naar Gdansk

Dagelijks transport Gdansk

Voor het laten verzorgen van uw transport van en naar Gdansk bent u bij Twentepoort Logistiek aan het juiste adres. Samen met ons hoogwaardige distributienetwerk van de beste Poolse transporteurs verzorgen wij dagelijks het transport van uw complete lading van en naar deze grote stad in Polen. Naast het verzorgen van complete ladingen kunt u bij ons ook terecht voor al uw groupage en lijndienst zendingen.

Twentepoort Logistiek is dé specialist op het gebied van transport van en naar Gdansk. Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

icon

Groupage
2-4 dagen


Complete lading
2 dagen

icon

Warschau | Wroclaw 
Krakow | Poznan

Elke andere bestemming is mogelijk

icon

Verzorgde documentatie:

 

Transportsoorten Gdansk

Ongeacht wat voor soort goederen u vervoert wil hebben naar Gdansk, Twentepoort Logistiek regelt het. Wij verzorgen niet alleen het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen, tevens zijn wij specialist in het verzorgen van het speciaal transport. Denk hierbij aan het transport van geconditioneerde goederen, ADR/IMO goederen en exceptionele goederen.

Offerte aanvragen transport Gdansk

Twentepoort Logistiek is dé Gdansk transport specialist. Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan als u gebruik wilt maken van onze professionele dienstverlening.

Transport Krakow

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport van en naar Krakow door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij gelukkig geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie