Transport van en naar Moskou

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het verzorgen van transport van of naar Moskou, Rusland? Dan bent u bij Twentepoort Logistiek aan hét juiste adres! Wij beschikken over een hoogwaardig internationaal distributienetwerk van Oost-Europese transporteurs waarmee wij wekelijks uw lading middels lijndienst en groupage transport van en naar Moskou kunnen verzorgen. Naast Moskou behoort ieder andere bestemming voor vrachten in Rusland tot de uitgebreide mogelijkheden bij Twentepoort Logistiek. We helpen u graag met uw verschillende vrachten! 

icon

Groupage
8-19 dagen


Complete lading
6-11 dagen

icon

Sint-Petersburg | Krasnodar |  Wolgograd
Vladivostok |  Nizhne
Novgorod
 

En elke andere plaats

icon

Verzorgde documentatie:

Dagelijks complete partijen van en naar Moskou

Niet alleen verzorgt Twentepoort Logistiek wekelijks groupage transport, tevens verzorgen wij dagelijks het transport van complete partijen van en naar Moskou. Of het nu gaat om transport van gepalletiseerde goederen, koeltransport of om speciaal transport, wij verzorgen het altijd Just-in-Time. Lees meer over onze specialismen en mogelijkheden.

Douane

In Rusland gelden er diverse eisen op het gebied van Douane. Twentepoort Logistiek beschikt in-house over gespecialiseerde douane specialisten, zij helpen u graag op weg! Op onze douane pagina vindt u meer informatie over onze mogelijkheden.

Voor meer informatie over transport van en naar Moskou kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Moskou

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Doordat wij de douanedocumenten voor Moskou door Twentepoort Logistiek laten verzorgen hebben wij nooit meer problemen ervaren met het exporteren van onze goederen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie