Transport van en naar Sint Petersburg

Twentepoort is dé betrouwbare partner als het gaat om het verzorgen van uw transport en vrachten van of naar Sint Petersburg, Rusland. Samen met ons hoogwaardige internationale distributienetwerk van de beste transporteurs verzorgen wij wekelijks lijndienst en groupage transporten van en naar Sint-Petersburg. Uiteraard behoort ieder andere bestemming in Rusland tot de uitgebreide mogelijkheden bij Twentepoort Logistiek. Om wat voor soorten vrachten ook gaat, Twentepoort is een van de beste koeriers voor transport naar Centraal-Azië en Oost-Europa!

icon

Groupage
8-19 dagen


Complete lading
6-11 dagen

icon

Wolgograd | Krasnadol |  Moskou
Vladivostok |  Nizhne
Novgorod
 

Elke andere plaats is mogelijk

icon

Verzorgde documentatie:

Dagelijks transport complete ladingen van of naar Sint Petersburg

Naast het verzorgen van wekelijke groupage transporten, verzorgt Twentepoort Logistiek tevens dagelijks het transport van complete ladingen van of naar Sint-Petersburg. Wij verzorgen niet alleen het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen, tevens kunt u bij ons terecht voor speciaal transport. Bij ons bent u verzekerd van een zorgvuldige en Just-in-Time levering van uw goederen.

Douane documenten voor Rusland

In Rusland gelden er diverse eisen op het gebied van Douane. Twentepoort Logistiek beschikt in-house over gespecialiseerde douane specialisten, zij helpen u graag op weg! Op onze douanepagina vindt u meer informatie over onze mogelijkheden.

Voor meer informatie over transport van en naar Sint-Petersburg kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Sint-Petersburg

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Doordat wij de douanedocumenten voor Sint-Petersburg door Twentepoort Logistiek laten verzorgen hebben wij nooit meer problemen ervaren met het exporteren van onze goederen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie