Transport van en naar Tadzjikistan

Transport TadzjikistanVoor u als exporteur liggen er veel mogelijkheden in Tadzjikistan. Echter ligt het niet naast de deur en vraagt de organisatie van logistieke oplossingen voor specialistische kennis. Twentepoort Logistiek is uw partner voor transport Tadzjikistan en helpt u graag om uw logistieke vraagstuk op te lossen. Onze jarenlange ervaring, kennis en het betrouwbare netwerk van transporteurs staan klaar om uw zending op plaats van bestemming te krijgen.

Groter project, structureel of eenmalig transport? Vraag vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst! 

icon
Transittijden

Groupage
24-30 dagen


Complete lading
11-14 dagen

icon
Bestemmingen

Doesjanbe | Choedzjand

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Import en export Tadzjikistan

Twentepoort Logistiek verzorgt wekelijks groupage transport Tadzjikistan, o.a. naar de hoofdstad Doesjanbe (Duschange) en Choedzjand. Echter, elke bestemming in Tadzjikistan is mogelijk. Complete partijen kunnen zelfs dagelijks geladen worden. Onze betrouwbare Russische transporteurs kunnen bijna alles vervoeren. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen beschikken zij over het juiste materieel om ook vries- en koeltransport of exceptioneel transport van en naar Tadzjikistan te verzorgen. Of het nou gaat om machines en apparaten of chemische lading, uw zending is bij ons altijd in goede handen!

Let op:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Tadzjikistan. Voor mogelijkheden omtrent import uit Tadzjikistan neem contact met ons op.

Offshore transport

Een specialisatie van Twentepoort Logistiek zijn projectladingen. In Centraal-Azië is er veel activiteit rondom olie- en gasindustrie en offshore projecten en ook Tadzjikistan profiteert hier van. Zo hebben we een groot aantal industriële productielijnen en diverse soorten offshore-equipment getransporteerd.

Meer informatie over offshore transport is te vinden op onze offshore pagina onder specialismen

Via nieuwe zijderoute naar Tadzjikistan

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek wekelijks transport per trein aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Het railtransport Tadzjikistan (Doesjanbe) zal afhankelijk van lading en beschikbaarheid via de nieuwe zijderoute zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Andere bestemmingen in Centraal-Azië die per trein bereikt kunnen worden zijn:

Transport Tadzjikistan door Twentepoort Logistiek georganiseerd

Transportinformatie Tadzjikistan

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Tadzjikistan. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Tadzjikistan:

  • Groupage en deelpartijen: circa 24-30 dagen
  • Complete ladingen: circa 11-14 dagen

Tip: 
Heeft u geen mogelijkheden om de exportdocumentatie of douaneformaliteiten te regelen? Twentepoort Logistiek heeft de kennis en expertise in huis om ook dit voor u te verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport naar Tadzjikistan door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij nooit meer problemen gehad met leveringen die niet optijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie