Transport van en naar Tadzjikistan

Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden

Twentepoort Logistiek verzorgt wekelijks groupage transport met haar Russische transporteurs naar diverse bestemmingen in Tadzjikistan, o.a. naar de hoofdstad Doesjanbe (Duschange) en Choedzjand. Echter, elke bestemming in Tadzjikistan is mogelijk. Complete partijen kunnen zelfs dagelijks geladen worden.

Import en export

De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Tadzjikistan, import is tevens mogelijk, echter op aanvraag. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel-en vriestransport en speciaal/exceptioneel vervoer van en naar Tadzjikistan.

Projectladingen

Een specialisatie van Twentepoort Logistiek zijn projectladingen. In onze regie zijn er een groot aantal industriële productielijnen en diverse soorten offshore-equipment getransporteerd.

Railtransport Tadzjikistan

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek wekelijks transport per trein aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Transportinformatie Tadzjikistan

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Albanië. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Tadzjikistan:

  • Groupage en deelpartijen: circa 28-34 dagen
  • Complete ladingen: circa 12-17 dagen

Tip: 
Heeft u geen mogelijkheden om de exportdocumentatie of douaneformaliteiten te regelen? Twentepoort Logistiek heeft de kennis en expertise in huis om ook dit voor u te verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport naar Tadzjikistan door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij nooit meer problemen gehad met leveringen die niet optijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie