Transport van en naar Tadzjikistan

Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden

Twentepoort Logistiek verzorgt wekelijks groupage transport met haar Russische transporteurs naar diverse bestemmingen in Tadzjikistan, o.a. naar de hoofdstad Doesjanbe (Duschange) en Choedzjand. Echter, elke bestemming in Tadzjikistan is mogelijk. Complete partijen kunnen zelfs dagelijks geladen worden.

Import en export

De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Tadzjikistan, import is tevens mogelijk, echter op aanvraag. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel-en vriestransport en speciaal/exceptioneel vervoer van en naar Tadzjikistan.

Projectladingen

Een specialisatie van Twentepoort Logistiek zijn projectladingen. In onze regie zijn er een groot aantal industriële productielijnen en diverse soorten offshore-equipment getransporteerd.

Railtransport

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek wekelijks treinvertrekken aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Transportinformatie Tadzjikistan

 • Transittijden:
  • Groupage en deelpartijen: circa 28-34 dagen
  • Complete ladingen: circa 12-17 dagen
 • Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment
 • Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
 • Koel/vriestransporten op aanvraag
 • Maximum Bruto ladinggewicht: 21 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager
 • Export documentatie Tadzjikistan: idem als Rusland

Uiteraard kan Twentepoort Logistiek u volledig ondersteunen als het gaat om de opmaak van de export documentatie. Of vraag een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) binnen één uur een reactie.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport naar Tadzjikistan door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij nooit meer problemen gehad met leveringen die niet optijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie