Warehousing bij Twentepoort Logistiek

Twentepoort Logistiek biedt professionele warehousing diensten voor bedrijven die zowel permanent of tijdelijk de opslag van productie- of handelsgoederen willen uitbesteden. Vanuit een brede expertise en een goed ingerichte thuisbasis. Twentepoort Logistiek is onderdeel van de Twentepoort Groep.

Voor onze diensten beschikken wij over moderne, ruime warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden. Strategisch gelegen in het oosten van het land; op steenworp afstand van de A1 en slechts enkele kilometers van Duitsland verwijderd. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegen wij daadwerkelijk waarde toe aan uw organisatie. Dat doen we zowel permanent als tijdelijk. We verzorgen uw warehousing dus ook wanneer u binnen uw supply chain te maken krijgt met seizoensartikelen, tijdelijke onderbezetting, piekperiodes rondom feestdages, vakanties of anderzijds.

Voorbeelden van onze VAL-services:

  • Labelen en etiketteren
  • Assemblage
  • Co-packing / Re-Packing
  • Kwaliteitscontroles
  • Verpakken, ompakken en sealen

Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van een geldige VOG-verklaring. De logistieke medewerkers hebben tevens een geldige hef- en reachtruckcertificering.

Voor meer informatie omtrent warehousing bij Twentepoort Logistiek, kunt u contact opnemen met onze warehouse specialisten: +31 546 45 5374 of via ons contactformulier.

warehousing