Transport van en naar Griekenland

Transport GriekenlandTwentepoort Logistiek organiseert transport naar Griekenland voor al uw vrachten en lading. Ondanks de crisis is het transport naar Griekenland al jaren stabiel en de laatste jaren weer groeiende. Vooral voedingsproducten- en chemische ladingen vertrekken vanuit Nederland naar het Zuid-Europese land. Dagelijks kunnen wij uw zending naar Griekenland doen vervoeren, maar ook voor uw zending van Griekenland naar Nederland bent u bij ons aan het goede adres. In samenwerking met ons betrouwbare distributienetwerk van koeriers zijn we uw logistiek dienstverlener!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

icon
Transittijden

Groupage
5-9 dagen


Complete lading
4-7 dagen

icon
Bestemmingen

Athene Patras | Larissa | Heraklion

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Wij regelen alle documenten

Groupage transport Griekenland

Twentepoort Logistiek verzorgt groupage transport Griekenland, maar ook complete partijen kunnen dagelijks geladen worden. Groupage zendingen kunnen wekelijks geladen worden en vervoeren we met onze Griekse transporteurs naar diverse bestemmingen in Griekenland, met name naar de hoofdstad Athene, maar ook naar Thessaloniki, Piraeus, Patras, Larissa en Heraklion zijn voor ons bekende bestemmingen. Heeft u transport nodig naar een andere bestemming? Geen probleem, elke bestemming in Griekenland is mogelijk!

Tip: 
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Griekenland als voor import vanuit Griekenland. 

Koeltransport Griekenland en andere specialismen

Griekenland is een belangrijke exportbestemming voor de food en feedbranche. Deze goederen moeten natuurlijk onder de juiste condities worden vervoerd zodat ze in perfecte staat aankomen op plaats van bestemming. Bij Twentepoort Logistiek werken we daarom met betrouwbare transporteurs die het vries- en koeltransport voor ons organiseren.

Naast dit transportspecialisme verzorgen wij ook speciaal/ exceptioneel transport Griekenland, voor ladingen met afwijkende afmetingen en/of hogere gewichten, maar ook voor ADR transport (gevaarlijke stoffen en chemische producten) bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze specialistische dienstverlening of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Transport Griekenland door Twentepoort Logistiek georganiseerd

Transport Griekenland informatie

Twentepoort Logistiek is uw betrouwbare allround dienstverlener en kan al uw logistieke diensten uit handen te nemen. Onze vaste transporteurs beschikken over een breed scala aan voertuigen om uw lading onder de juiste condities te transporteren. Zo hebben ze vries-/frigo- koeltrailers, huisopleggers en kastentrailer, speciaal transport equipment en aanvullende verzekeringen voor uw zending. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een oplossing voor uw transportvraagstuk! Of bekijk eerst de veelgestelde vragen voor Griekenland.

Transittijden voor Griekenland:

  • Groupage en deelpartijen: circa 5-9 dagen
  • Complete ladingen: circa 4-7 dagen

Let op:
Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
Maximum Bruto ladinggewicht: 24 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager

Interview RTV Oost omtrent de situatie in Griekenland in 2015

Radio interview

 

Beoordeeld met een: 9.7  

66
Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het dagelijks transport van Twentepoort Logistiek naar Griekenland zijn wij verzekerd van een consistente export.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie