Over ons

Twentepoort Logistiek verzorgt als expediteur al jaren dagelijks transport naar Oost-Europa en Centraal-Azië. We beschikken over een hoogwaardig netwerk van gespecialiseerde transporteurs, die volledig voldoen aan onze extreem hoge kwaliteitseisen. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we tevens koel- en vries transport en speciaal transport/exceptioneel vervoer.

10-jarig bestaan van Twentepoort Logistiek
Op 2 april 2009 is Twentepoort Logistiek gestart met de logistieke dienstverlening. Op 2 april 2019 bestaat Twentepoort Logistiek dus 10 jaar. 
Bekijk het nieuwsbericht over het 10-jarig jubileum

Twentse betrouwbaarheid

Twente staat bekend als een regio waar klassieke normen als dienstbaarheid en betrouwbaarheid nog vanzelfsprekend zijn. Deze eigenschappen, aangevuld met de typische Twentse nuchterheid, vormen de basis van onze logistieke dienstverlening.

Afspraak is afspraak

We begrijpen uw specifieke behoeften en streven ernaar te voldoen aan de beste verwachtingen. In Twente zeggen we 'afspraak is afspraak'. Dit is absoluut noodzakelijk om succesvol te zijn. Het begint met wederzijds vertrouwen. En vertrouwen is het begin van een goede, duurzame relatie.

Flexibel en snel

Twentepoort Logistiek is een dynamische organisatie, met zeer korte communicatielijnen. Zo heeft u voor het gehele logistieke traject uw vaste contactpersoon. Vanaf offerte tot aflevering van uw goederen. Eén vertrouwd gezicht en altijd aanspreekbaar. Snel inspelen op uw wensen is hiermee gewaarborgd.

Kennis & ervaring

Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis, persoonlijke betrokkenheid en jarenlange ervaring op de Oost-Europese landen. Ervaar zelf onze praktijkervaring. Hoe complex uw logistiek vraagstuk ook is, wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Over ons