Transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië

De regio's Oost-Europa & Centraal-Azië bieden tal van kansen voor Nederlandse ondernemers. In de eerste plaats doordat het qua afstand relatief dichtbij is. Dit maakt het mogelijk om in korte tijd en tegen acceptable kosten producten en goederen te transporteren. Ook de communicatie verloopt soepel doordat de regio's slechts een gering tijdsverschil met Nederland kennen.

Internationaal transport van en naar:

Twentepoort Logistiek doet vervoeren naar een groot aantal bestemmingen binnen en buiten Europa.

Landen

Bestemmingen in Oost-Europa

Bestemmingen in Centraal-Azië:

Gebieden:

Beoordeeld met een: 9.7  

 

Transport Oost-Europa & Centraal-Azië

Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden!

Oost-Europa is een regio volop in ontwikkeling. Al sinds eeuwen drijft Nederland handel met landen in Oost-Europa. Nederland heeft hierdoor een positief imago. Voor exporterende ondernemers is Oost-Europa een interessante afzetmarkt geworden, met veel potentie voor de komende decennia. Efficiënt transport is veelal bepalend in het doen slagen van uw exporttransactie. Twentepoort Logistiek is gespecialiseerd in transport op Oost-Europa & Centraal-Azië, zowel per weg, rail en zeevracht.

Wekelijks groupage transport naar geheel Oost-Europa & Centraal-Azië

We vertrekken dagelijks met complete vrachten naar geheel Oost-Europa & Centraal-Azië en wekelijks meermaals met groupage en deelpartijen. Op alle landen in Oost-Europa zijn we actief; van Polen tot Kazachstan & van Turkije tot Rusland, ze kennen voor ons geen geheimen meer. Daarnaast zijn we ook actief in een groot aantal landen in Centraal-Azië. Hoe complex uw logistiek vraagstuk ook is, wij gaan geen uitdaging uit de weg... Twentepoort Logistiek regelt het!

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel