Transport van en naar Oekraïne

Vlag Oekraïne

Na een aantal jaren van slechte handel zit de laatste jaren de export naar Oekraïne weer in de lift. Vooral het westen en midden van het land is goed bereikbaar en daar neemt de handel weer toe. Transport Oekraïne vraagt echter om kennis en expertise. Door jarenlange ervaring kunnen we bij Twentepoort Logistiek met recht transport Oekraïne specialist genoemd worden. Wij zetten ons specialisme graag in om uw transport te organiseren!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 1 uur een reactie!

icon
Transittijden

Groupage
10-12 dagen


Complete lading
5-8 dagen

icon
Bestemmingen

Kiev | Charkov

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Oekraïne

Twentepoort Logistiek vertrekt wekelijks 2 keer met haar Oekraïense groupage partners naar diverse bestemmingen in Oekraïne. Onder andere naar de hoofdstad Kiev, Charkov, Dnjepropetrovsk, Poltava, Odessa en L’viv (L’vov). Echter, bijna elke bestemming in Oekraïne is mogelijk. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden.

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal transport van en naar Oekraïne.

Let op:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Oekraïne als voor import vanuit Oekraïne. 

Railtransport Oekraïne

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek wekelijks railtransport Oekraïne aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Vraag onze adviseurs voor meer informatie en onze concurrerende mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij maken graag een maatwerk voorstel voor u!

Transport Oekraïne door Twentepoort Logistiek geregeld

Transport informatie Oekraïne

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Oekraïne. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Oekraïne

  • Groupage en deelpartijen: circa 10-12 dagen
  • Complete ladingen: circa 5-8 dagen

De benodigde export documentatie voor Oekraïne is gelijk aan die van Rusland. Echter bij export naar Oekraïne dient de komst van uw goederen via een “preliminary declaration” bij de Oekraïense douane aangemeld te worden. dit is meestal niet het geval als de goederen per spoor worden vervoerd. Het inklaren kan gedaan worden bij de douanepost aan de grens of in de plaats van bestemming. De laagste mogelijkheid verdient meestal de voorkeur, gezien de lange tijdsduur van het inklaren. Twentepoort Logistiek geeft u hierin alle gewenste ondersteuning.

Lees ook alles over de benodigde transport informatie van en naar Oekraïne en de rijverboden die in het land gelden.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij ons transport naar Oekraïne uitbesteden aan Twentepoort Logistiek hebben wij nooit meer logistieke problemen ervaren.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie