Transport van en naar Oekraïne

Groupage transport en complete ladingen

Twentepoort Logistiek vertrekt wekelijks 2 keer met haar Oekraïense groupage partners naar diverse bestemmingen in Oekraïne. Onder andere naar de hoofdstad Kiev, Charkov, Dnjepropetrovsk, Odessa, Donetsk, Zaporizja en L’viv (L’vov). Echter, elke bestemming in Oekraïne is mogelijk. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden.

Transportmogelijkheden

De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Oekraïne als voor import vanuit Oekraïne. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal transport van en naar Oekraïne. Daarnaast bieden wij dagelijkse koeriersdiensten aan op Oekraïne voor uw spoed- en expresszendingen.

Railtransport

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek wekelijkse vertrekken aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Vraag onze adviseurs voor meer informatie en onze concurrerende mogelijkheden.

Export documentatie Oekraïne

De benodigde export documentatie voor Oekraïne is gelijk aan die van Rusland. Echter bij export naar Oekraïne dient de komst van uw goederen via een “preliminary declaration” bij de Oekraïense douane aangemeld te worden. dit is meestal niet het geval als de goederen per spoor worden vervoerd. Het inklaren kan gedaan worden bij de douanepost aan de grens of in de plaats van bestemming. De laagste mogelijkheid verdient meestal de voorkeur, gezien de lange tijdsduur van het inklaren. Twentepoort Logistiek geeft u hierin alle gewenste ondersteuning.

Lees ook alles over de benodigde transport informatie van en naar Oekraïne en de rijverboden die in het land gelden.

Transport informatie Oekraïne

  • Transittijden:
   • Groupage en deelpartijen: circa 10-12 dagen
   • Complete ladingen: circa 5-8 dagen

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij ons transport naar Oekraïne uitbesteden aan Twentepoort Logistiek hebben wij nooit meer logistieke problemen ervaren.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie