Transport van en naar Kiev

Dagelijks complete partijen naar Kiev

Twentepoort Logistiek verzorgt dagelijks het transport van complete partijen van en naar Kiev. Door ons netwerk van Nederlandse en Oekraïense transporteurs zijn wij in staat uw goederen altijd Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Kiev. Echter, elke andere bestemming in Oekraïne behoort tot de mogelijkheden van Twentepoort Logistiek.

Wekelijks groupage & deelladingen transport Kiev

Naast het dagelijks laden van complete partijen vertrekt Twentepoort Logistiek samen met haar groupage partners tweemaal per week naar Kiev. Voor het transport van uw goederen bieden wij ook verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld koel- of vriestransport, exceptioneel transport of het transport van fragiele goederen.

Transport informatie Kiev

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 10-12 dagen

                o Complete ladingen: circa 5-8 dagen

Extra informatie transport Kiev

Voor meer informatie over transport van en naar Kiev kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Kiev

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij ons transport naar Kiev uitbesteden aan Twentepoort Logistiek hebben wij nooit meer logistieke problemen ervaren.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie