Transport van en naar Oostenrijk

Vlag OostenrijkTwentepoort Logistiek regelt dagelijks vele transporten naar geheel Oostenrijk. Net als bij onze bestemming Duitsland geldt dat we Oostenrijk niet onder de noemer Oost-Europa scharen. Vanwege de geografische ligging tussen West- en Oost-Europa is het voor ons niet alleen een transitland, maar ook een dagelijkse laad- en leverbestemming.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 1 uur een reactie!

icon
Transittijden

Groupage
2-4 dagen


Complete lading
2 dagen

icon
Bestemmingen

Wenen | Graz | Linz

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Dagelijks groupage Oostenrijk

Door ons specialisme kunnen we uw zending dagelijks met groupage naar Oostenrijk doen vervoeren. Niet alleen de grotere steden zoals Wenen, Graz, Linz, Salzburg of Innsbruck, maar ook Klagenfurt, Wels, Villach en Sankt Pölten zijn zeer bekend terrein voor de internationale charters en transporteurs van Twentepoort Logistiek. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we indien gewenst ook LTL en FTL zendingen aanbieden. Deze vertrekken dagelijks naar elke bestemming in Oostenrijk. 

Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen 1 uur reactie!

Koeltransport Oostenrijk

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens vries- en koeltransport Oostenrijk, maar ook voor speciaal/ exceptioneel transport bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide netwerk transporteurs binnen Oost-Europa bent u verzekerd van vervoer van uw lading onder de juiste omstandigheden.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij maken graag een maatwerk voorstel voor u!

Transport Oostenrijk door Twentepoort Logistiek geregeld

Transport informatie Oostenrijk

Of het nu één colli, meerdere pallets, complete vrachten of het spoedvervoer van een machine betreft; Twentepoort Logistiek regelt dat uw zending precies op tijd wordt afgeleverd, ongeacht de losplaats in Oostenrijk. Just-in-Time, zoals u dat wenst. Enkele details ten aanzien van vervoer van en naar Oostenrijk zijn:

Transittijden Oostenrijk:

  • Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen
  • Complete ladingen: circa 2 dagen

 

  • Beschikbare voertuigen zijn o.a. huiftrailers en kastentrailers
  • We regelen ook thermo- en geconditioneerd koel/vriestransport en/of voorzien van ADR-uitrusting

Wanneer uw zending met spoed vervoerd moet worden is het vaak mogelijk om binnen enkele uren te laden en aansluitend te leveren (zelfde dag of eerstvolgende ochtend). Lees meer over Oostenrijk, waaronder aanvullende feiten ten aanzien van handel en transport.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Just-in-Time levering en dagelijks transport gaven voor ons de doorslag om Twentepoort Logistiek als logistiek partner voor Oostenrijk in de armen te nemen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie