Transport van en naar Wenen

Dagelijks transport van en naar Wenen

Twentepoort Logistiek is uw betrouwbare partner voor het dagelijks verzorgen van uw transport van en naar Wenen. Ons in-house team van specialisten is volledig up-to-date van de Oostenrijkse regelgeving, en kan u hierdoor van een passend advies voorzien specifiek voor uw situatie. Ondanks dat Oostenrijk niet onder de noemer Oost-Europa valt, is Oostenrijk naast een transitland ook een dagelijkse laad- en leverbestemming voor Twentepoort Logistiek.

Breed scala aan transportspecialismen

Twentepoort Logistiek biedt u voor het transport van uw goederen eindeloos veel mogelijkheden. Zo kunt u, naast regulier wegtransport van gepalletiseerde goederen, bijvoorbeeld bij ons terecht voor koel- of vriestransport maar ook voor exceptioneel & XXL transport. Door ons netwerk van gekwalificeerde transporteurs kunt u het transport van uw goederen altijd met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Is uw zending van grote waarde? Via Twentepoort Logistiek kunnen wij uw zending verzekeren tegen scherpe tarieven. Wij informeren u graag over deze mogelijkheid en over de prijs van transportverzekering.

Transport informatie Wenen

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen

                o Complete ladingen: circa 2 dagen

• Beschikbare voertuigen voor transport zijn o.a. huiftrailers en kastentrailers

• We regelen ook thermo- en geconditioneerd koel/vriestransport en/of voorzien van ADR-uitrusting

• Besteltermijn: 1 dag voor belading

Offerte aanvragen voor transport Wenen

Wilt u voor uw transport van of naar Wenen gebruik maken van de diensten van Twentepoort Logistiek? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) binnen één uur een reactie. 

Transport Wenen

Is uw zending van grote waarde? Via Twentepoort Logistiek kunnen wij uw zending verzekeren tegen scherpe tarieven. Wij informeren u graag over deze mogelijkheid en over de prijs van transportverzekering.

 

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Just-in-Time levering en dagelijks transport gaven voor ons de doorslag om ons transport naar Wenen aan Twentepoort Logistiek uit te besteden.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie