Transport van en naar Oost-Europa

Twentepoort Logistiek verzorgt en regelt transport van en naar Oost-Europa. Denk aan de Balkan, maar ook omringende regio's zoals de voormalige Sovjet-republieken (GOS), de Centraal-Aziatische landen en transporten naar landen die doorkruist worden tijdens het vervoer naar het Oosten van Europa, zoals Duitsland. 

Verschillende landen en bestemmingen

Wij zorgen voor Just-in-Time afleveringen naar onderstaande landen in Oost-Europa:

Dit is slechts een greep van alle mogelijke bestemmingen waarvoor wij dagelijks vervoer regelen. Als u met ons in zee gaat, kunt u rekenen op efficiënt transport, hetgeen vaak bepalend is voor het doen slagen van uw exporttransactie met Oost-Europese ondernemers en afnemers. 

Kansen in Oost-Europa

De regio Oost-Europa biedt tal van kansen voor Nederlandse en Belgische ondernemers. In de eerste plaats doordat de afstand relatief kort is. Dit maakt het mogelijk in zeer snel en tegen acceptabele transportinvesteringen producten en goederen te vervoeren. Ook de communicatie verloopt vaak soepel doordat deze regio geen tijdverschil met de rest van Europa kent.

Meer informatie Oost-Europa

Wilt u op de hoogte blijven van diverse ontwikkelingen op het gebied van transport en logistiek in Oost-Europa? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel +31 546 45 5374 of maak gebruik van onderstaande buttons of contactformulier.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

1. referentie
“Sinds wij het transport van en naar Polen door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij gelukkig geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen. ”

Twentepoort logistiek kent de risico's en feiten in Polen. Prettige partner om mee samen te werken.

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie