Transport van en naar Servië

Twentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Servië. Wij beschikken over een hoogwaardig netwerk van uitstekende Servische transporteurs, welke dagelijks onze ladingen met de grootste zorg vervoeren.

Groupage transport en complete partijen

Wij verzorgen wekelijks 2 keer groupage transport met onze Servische partners naar diverse bestemmingen in Servië. Onder andere naar de hoofdstad Belgrado, maar ook Subotica, Novi Sad, Novi Pazar, Nis en Kragujevac worden wekelijks beleverd. Echter, elke bestemming in Servië is mogelijk. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden. de mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Servië als voor import vanuit Servië.

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens spoed-, thermo- en speciaal/exceptioneel transport van en naar Servië.

Export documentatie Servië

Benodigde export documentatie voor Servië: handelsfactuur, paklijst, CMR-vrachtbrief, ED 61 (Enig Document) en, afhankelijk van goederenaard, phyto-sanitaire of veterinaire certificaten. Uiteraard kan Twentepoort Logistiek ook de CMR, en /of het ED 61 voor u verzorgen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees ook alles over de benodigde transport informatie van en naar Servië.

Transport informatie Servië

  • Transittijden:
   • Groupage en deelpartijen: circa 4-7 dagen
   • Complete ladingen: circa 4-5 dagen

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het transport van onze goederen naar Servië.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie