Transport van en naar Subotica

Transport complete partijen Subotica

Voor het transport van complete partijen van of naar Subotica, Servië, bent u bij Twentepoort Logistiek aan hét juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in Servië in combinatie met onze samenwerking met de beste Servische transporteurs, kunnen wij uw goederen altijd Just-in-Time leveren in Subotica.

Uitgebreide transportmogelijkheden Subotica

Twentepoort Logistiek is dé specialist in het verzorgen van het transport van reguliere goederen alsmede diverse specialistische transport goederen. Wij bieden onder andere mogelijkheden tot het verzorgen van koel- of vriestransport, exceptioneel & XXL transport en het transport van gevaarlijke stoffen.

Transport informatie Subotica

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 4-7 dagen

                o Complete ladingen: circa 4-5 dagen

Offerte aanvragen voor transport Subotica

Wilt u voor uw transport van of naar Subotica gebruik maken van de diensten van Twentepoort Logistiek? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:00) binnen één uur een reactie. 

Transport Subotica

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het transport van onze goederen naar Subotica.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie