Transport van en naar Slowakije

Twentepoort Logistiek verzorgt uw transport van en naar Slowakije. Wekelijks verzorgen wij 2 tot 3 keer groupage transport met onze Slowaakse partners naar diverse bestemmingen in Slowakije, zoals Bratislava, Zvolen, Kosice, Trencin en Zilina. Echter, elke bestemming in Slowakije is mogelijk. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Slowakije als voor import vanuit Slowakije.

Meer dan alleen regulier transport

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal transport van en naar Slowakije. Tevens bieden wij dagelijks koeriersdiensten aan op Slowakije voor al uw spoed- en expresszendingen. Vraag onze adviseurs naar een scherp maatwerkvoorstel.

Rijverbod in Slowakije

In Slowakije geldt een rijverbod op zon- en feestdagen van 00:00 uur tot 22:00 uur. Op zaterdagen tussen 1 juli en 31 augustus geldt eveneens een rijverbod tussen 07:00 en 19:00 uur voor vrachtwagens van meer dan 7,5 ton.

Transport informatie Slowakije

  • Transittijden:
   • Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen
   • Complete ladingen: circa 2 dagen

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het dagelijks transport van Twentepoort Logistiek naar Slowakije zijn wij verzekerd van een consistente im- en export van onze goederen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie