Transport van en naar Bratislava

Transport van en naar Bratislava

Op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het transport van uw goederen van en naar Bratislava, Slowakije? Dan bent u bij Twentepoort Logistiek aan het juiste adres. Wij verzorgen dagelijks het transport van complete partijen naar Bratislava, deelladingen en groupage transport verzorgen wij twee of drie keer per week. Altijd Just-in-Time afgeleverd op de plaats van bestemming, precies zoals u dat wilt.

Transportspecialismen Bratislava

Twentepoort Logistiek biedt een breed scala van transportspecialismen aan, hierdoor kunt u met elk type vracht bij ons terecht. Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid tot koel- of vriestransport, exceptioneel & XXL transport, transport van gevaarlijke stoffen of het transport van fragiele goederen. Voor Twentepoort Logistiek is geen opdracht te moeilijk.

Transport informatie Bratislava

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen

                o Complete ladingen: circa 2 dagen

Offerte aanvragen voor transport Bratislava

Wilt u voor uw transport van of naar Bratislava gebruik maken van de diensten van Twentepoort Logistiek? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) binnen één uur een reactie. 

Transport Bratislava

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het dagelijks transport van Twentepoort Logistiek naar Bratislava zijn wij verzekerd van een consistente im- en export van onze goederen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie