Kwaliteit & Certificeringen

Twentepoort Logistiek redeneert niet vanuit losse logistieke diensten of één logistieke formule, maar wij benaderen logistiek vanuit de totale supply chain. Wij zoeken altijd naar de beste weg voor uw producten en ontwikkelen een supply chain concept dat daar optimaal bij aansluit. Standaard met kwaliteit als basisuitgangspunt. 

Kwaliteit

Nieuwe maatwerk klantoplossingen starten we op een vaste, gestructureerde manier op. Afspraken met onze klanten maken we meetbaar in SLA’s en KPI’s. Dat doen we op alle niveaus in onze Twentepoort organisatie. Wij geloven in veilige en goed georganiseerde werkplekken en in het regelmatig meten en verbeteren van de kwaliteit via externe en interne audits. Om onze medewerkers te laten voldoen aan de eisen van onze klanten investeren we continu in trainingen en opleidingen, o.a. op het gebied van douane. Ons ICT systeem is de degelijke basis waardoor we ook in de toekomst innovatieve logistieke processen kunnen garanderen. Tenslotte meten we periodiek de tevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten zijn ons absolute streven, dag in, dag uit.

Op dit moment worden we beoordeeld met een: 9.1  

Certificering en ISO 9001-2015

Op het gebied van kwaliteit, veiligheid, integriteit, MVO en duurzaamheid houdt Twentepoort Logistiek een hoge standaard aan. Certificaten en keurmerken laten onze kundigheid en grote betrokkenheid bij deze belangrijke onderwerpen zien. Het  uitgangspunt van Twentepoort Logistiek tot het niveau van certificering is gebaseerd op het maximaal vereiste niveau voor onze branche. Sinds december 2018 zijn we door TÜV Nord gecertificeerd voor kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001-2015. 

Download via de volgende links een kopie van ons certificaat: 
ISO 9001-2015 Certificaat (NL) of ISO 9001-2015 Certificaat (ENG).

Twentepoort Logistiek ISO 9001-2015 gecertificeerd

Erkend leerbedrijf voor toekomstige logistieke toptalenten

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend en begeleid leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Twentepoort Logistiek is een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Via onderstaand logo komt u onze erkenningen en leerbanen bekijken. 

Twentepoort Logistiek is Erkend Leerbedrijf bij SBB

Logistieke Hot Spot Twente

Synchromodale oplossingen, toepassing van technologische innovaties, Big Data, een gemotiveerde arbeidsmarkt én ruimte om te groeien: Twente links to Europe! Ondernemers, overheid, Onderwijs- en Onderzoeksinstellingen werken samen om de economie van de regio Twente te versterken door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistieke sector. 

Port of Twente

World Trade Center Twente

De missie van het World Trade Center (WTC) Twente is het bevorderen van internationale activiteiten in haar werkgebied de Euregio. Het World Trade Center (WTC) Twente maakt deel uit van de World Trade Centers Association (WTCA), een wereldwijd netwerk met vestigingen in 330 steden in bijna 100 landen. De doelstelling van de WTCA is het bevorderen van de internationale handel. Wereldwijd zijn ruim 750.000 bedrijven aangesloten bij de WTC organisatie. Het verzorgingsgebied omvat het Nederlandse en het Duitse deel van de Euregio, inclusief de steden Münster en Osnabrück.

Twentepoort Logistiek is lid van het WTC Twente

FD Gazellen award 2017 & 2018

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we zowel in 2017 als 2018 winnaar zijn van een FD Gazellen Award! Hiermee behoren we officieel tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland in de categorie middelgrote bedrijven.
Lees meer over de FD Gazellen 2017 of de FD Gazellen award 2018

Twentepoort Logistiek is voor tweede jaar op rij een FD Gazelle Winnaar FD Gazellen award 2017