Kwaliteit & Certificeringen

Twentepoort Logistiek redeneert niet vanuit losse logistieke diensten of één logistieke formule, maar wij benaderen logistiek vanuit de totale supply chain. Wij zoeken altijd naar de beste weg voor uw producten en ontwikkelen een supply chain concept dat daar optimaal bij aansluit. Standaard met kwaliteit als basisuitgangspunt. 

Kwaliteit

Nieuwe maatwerk klantoplossingen starten we op een vaste, gestructureerde manier op. Afspraken met onze klanten maken we meetbaar in SLA’s en KPI’s. Dat doen we op alle niveaus in onze Twentepoort organisatie. Wij geloven in veilige en goed georganiseerde werkplekken en in het regelmatig meten en verbeteren van de kwaliteit via externe en interne audits. Om onze medewerkers te laten voldoen aan de eisen van onze klanten investeren we continu in trainingen en opleidingen, o.a. op het gebied van douane. Ons ICT systeem is de degelijke basis waardoor we ook in de toekomst innovatieve logistieke processen kunnen garanderen. Tenslotte meten we periodiek de tevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten zijn ons absolute streven, dag in, dag uit. 

Certificeringen

Op het gebied van kwaliteit, veiligheid, integriteit, MVO en duurzaamheid houdt Twentepoort Logistiek een hoge standaard aan. Certificaten en keurmerken laten onze kundigheid en grote betrokkenheid bij deze belangrijke onderwerpen zien. Het  uitgangspunt van Twentepoort Logistiek tot het niveau van certificering is gebaseerd op het maximaal vereiste niveau voor onze branche. 

VTL

Samenwerkingspartner van en voor de sector voor opleiding, werk en gezondheid

Het Sectorinstituut ondersteunt werkgevers en werknemers bij het (leren)werken, opleiding en gezondheid in transport en logistiek. 

Port of Twente


Logistieke Hot Spot Twente

Synchromodale oplossingen, toepassing van technologische innovaties, Big Data, een gemotiveerde arbeidsmarkt én ruimte om te groeien: Twente links to Europe! Ondernemers, overheid, Onderwijs- en Onderzoeksinstellingen werken samen om de economie van de regio Twente te versterken door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistieke sector. 

Encabo

 

ECABO

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT-en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding. ECABO is één van de zeventien kenniscentra die ons land telt. Samen vormen wij de schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Vanuit een gezamenlijk doel: een arbeidsmarkt in balans voor iedereen. 

WTC Twente

World Trade Center Twente

De missie van het World Trade Center (WTC) Twente is het bevorderen van internationale activiteiten in haar werkgebied de Euregio. Het World Trade Center (WTC) Twente maakt deel uit van de World Trade Centers Association (WTCA), een wereldwijd netwerk met vestigingen in 330 steden in bijna 100 landen. De doelstelling van de WTCA is het bevorderen van de internationale handel. Wereldwijd zijn ruim 750.000 bedrijven aangesloten bij de WTC organisatie. Het verzorgingsgebied omvat het Nederlandse en het Duitse deel van de Euregio, inclusief de steden Münster en Osnabrück.

 

FD Gazellen award 2017

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we winnaar zijn van een FD Gazellen Award 2017! Hiermee behoren we officieel tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland in de categorie middelgrote bedrijven. Lees verder

Winnaar FD Gazellen award 2017