Twentepoort Logistiek opnieuw een FD Gazelle

Ook dit jaar mag Twentepoort Logistiek zich een FD Gazelle noemen en behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het Financieel Dagblad organiseert in 2018 voor de 15e keer de award uitreiking en we zijn trots dat we er weer bij horen!

Aangescherpte criteria

In het lustrumjaar van de FD Gazellen met aangescherpte criteria heeft Twentepoort Logistiek voor het 2e jaar op rij een award gewonnen. Dit jaar wordt de award voor de 15e keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn de criteria aangescherpt. De aanpassingen ten opzichte van vorig jaar zijn onder andere een verhoogde ondergrens voor deelname, maar ook worden winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. Het belangrijkste criterium om een award te winnen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Het Financieel Dagblad heeft met deze aangescherpte criteria ook dit jaar Twentepoort Logistiek beloond met een award.

Twee FD Gazellen binnen de Twentepoort Groep

Extra bijzonder is dat ook dit jaar ons zusterbedrijf Twentrex een FD Gazelle is. Transport en Logistiek staat niet stil en het wordt steeds complexer om het juiste transport te organiseren voor elke denkbare zending. Binnen de Twentepoort Groep geloven we in onze specialismen en dat is voor ons al jaren een succesformule. De bijdrage van Twentepoort Logistiek als specialist voor transport naar Oost-Europa en Centraal Azië heeft geresulteerd in een gezond en renderend bedrijf, waar we dit jaar een extra kers op de taart krijgen door met twee bedrijven door het Financieel Dagblad te zijn uitgeroepen tot FD Gazelle. Een beloning voor ons gehele team logistieke professionals welke dagelijks efficiënte maatwerkoplossingen bieden voor alle logistieke vragen van onze klanten. Uiteraard bedanken we ook onze klanten, transporteurs, charters en leveranciers voor hun loyaliteit, support en vertrouwen.

Twentepoort Logistiek opnieuw een FD Gazelle
Winnaars van de FD Gazellen 2018 zijn Twentepoort Logistiek en Twentrex.