Transport van en naar Centraal-Azië

Voor transport naar Centraal-Azië doet u er verstandig aan een partij te kiezen die kennis van zaken heeft. Twentepoort Logistiek heeft jarenlange ervaring met het vervoer van en naar landen in dit gebied en is op de hoogte van alle logistieke uitdagingen. Onze kennis en onze betrouwbare, snelle en flexibele dienstverlening stelt u in staat efficiënt te transporteren. 

Welke landen en bestemmingen?

Twentepoort regelt graag uw exportladingen van en naar onderstaande landen in Centraal-Azië, ook wel aangeduid als de GOS- of CIS-staten:

Betrouwbaar transport Centraal-Azië

Azië is het grootste werelddeel. De laatste jaren zijn de vervoersstromen tussen (Centraal)-Azië en Europa fors toegenomen. Twentepoort Logistiek komt al jaren in deze regio en beschikt over betrouwbare charters welke middels track- en trace op deze soms lange afstanden secuur gevolgd kunnen worden. Wij regelen tevens alle exportdocumentatie voor u!

Wilt u meer weten over transport naar Centraal-Azië? Neem contact op met één van onze experts. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.  

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

1. referentie
“Sinds wij het transport van en naar Polen door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij gelukkig geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen. ”

Twentepoort logistiek kent de risico's en feiten in Polen. Prettige partner om mee samen te werken.

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie