Transport van en naar Armenië

Vlag van ArmeniëVoor bedrijven welke zaken doen in Armenië zijn er veel uitdagingen als het gaat om transport. Gedacht kan worden aan het regelen van exportdocumentatie of het regelen van douaneformaliteiten. Uiteraard wilt u dat het transport naar Armenië vlekkeloos verloopt. Zeker weten dat uw lading op plaats van bestemming komt zonder problemen voor, tijdens of na traject? Twentepoort Logistiek kan u volledig ontzorgen en houdt u voortdurend op de hoogte.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

icon
Transittijden

Groupage
10-14 dagen


Complete lading
8-10 dagen

icon
Bestemmingen

Yerevan | Gjoemri | Vanadzor

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Armenië

Voor u als exporteur is Twentepoort Logistiek uw logistieke partner voor elke zending naar Armenië. Wij beschikken over een hoogwaardig netwerk van Oost Europese en Turkse transporteurs, welke wekelijks met grote zorg diverse ladingen vervoeren. Uw zending kan worden geleverd in diverse bestemmingen in Armenië, waaronder Yerevan, Gjoemri en Vanadzor. Echter elke bestemming in Armenië is mogelijk. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden en ook groupage transport vertrekt wekelijks vanuit Nederland. Of het nou gaat om zending gericht op de kassenbouw of machines en bijbehorende onderdelen, wij regelen het.

Wist u dat we ook expert zijn op het gebied van transport van producten binnen de offshore sector? We hebben voor veel projecten in Oost-Europa en Centraal-Azië bijv. rig moves, gasbuizen en meer mogen verzenden. 

Importeren vanuit Armenië

Er gaan veel goederen en kennis vanuit Nederland naar landen in Centraal-Azië, maar ook importeren uit dit prachtige gebied is veel voorkomend. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Armenië. Importeren vanuit Armenië, wij voorzien u van een maatwerk transportoplossing. Mogelijkheden voor regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen, maar tevens koel- en vriestransport en speciaal/exceptioneel vervoer van en naar Armenië. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 1 uur reactie!

Tip: 
Heeft u geen mogelijkheden om de exportdocumentatie of douaneformaliteiten te regelen? Twentepoort Logistiek heeft de kennis en expertise in huis om ook dit voor u te verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Transport Armenië

Transportinformatie Armenië

Zoals beschreven kunnen wij voor u altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Armenië. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden of de veelgestelde vragen bekijken.

Transittijden voor Armenië:

  • Groupage en deelpartijen: circa 10-14 dagen
  • Complete ladingen: circa 8-10 dagen (via Zuidroute door Noord-Turkije)
  • Export documentatie Armenië: idem als Rusland
Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het transport van onze goederen naar Armenië.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie