Transport van en naar Gjoemri

Wekelijks groupage transport van en naar Gjoemri

Twentepoort Logistiek verzorgt probleemloos wekelijks het groupage transport van diverse goederen van en naar Gjoemri. Door een nauwe samenwerking met ons hoogwaardige netwerk van transporteurs zijn wij in staat uw goederen met de hoogste zorg Just-in-Time af te leveren in Gjoemri. Bij Twentepoort Logistiek zijn uw goederen te allen tijde in de juiste handen.

Dagelijks complete ladingen van en naar Gjoemri

Naast een wekelijks groupage transport verzorgt Twentepoort Logistiek ook dagelijks het transport van complete partijen van en naar Gjoemri. Voor het transport van complete partijen, groupage of deelladingen bieden we diverse specialismen aan. Zo kunt u naast het reguliere transport van gepalletiseerde goederen ook bij ons terecht voor geconditioneerd transport, ADR transport of exceptioneel & XXL transport.

Transport informatie Jerevan

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 16-20 dagen

                o Complete ladingen: circa 8-12 dagen (via Zuidroute door Noord-Turkije)

• Koel/vriestransporten op aanvraag

• Export documentatie Armenië: idem als Rusland

Extra informatie Gjoemri

Benieuwd naar wat Twentepoort Logistiek voor het transport van uw goederen van of naar Gjoemri kan betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang tijdens kantoortijden binnen 60 minuten al een reactie. Heeft u toch nog vragen of behoefte aan extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Transport Gjoemri

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het logistieke proces van onze goederen naar Gjoemri.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie