Transport van en naar Yerevan

Wekelijks deelladingen en groupage transport Yerevan

Twentepoort Logistiek is graag uw partner voor het wekelijks transporteren van deelladingen en groupage van en naar Jerevan. Door middel van ons zeer gekwalificeerde netwerk van transporteurs kunnen wij uw goederen altijd Just-in-Time afleveren op de plaats van bestemming. Mede hierdoor kunnen wij snelle transittijden garanderen voor elke bestemming in Jerevan en Armenië.

Complete partijen dagelijks van en naar Yerevan

Dagelijks kunnen er complete partijen van en naar Jerevan getransporteerd worden, altijd Just-in-Time met de hoogste zorg op de plaats van bestemming afgeleverd. Regulier transport van gepalletiseerde goederen, exceptioneel transport of transport van gevaarlijke stoffen, voor Twentepoort Logistiek is geen opdracht onmogelijk. Voor zowel complete partijen, deelladingen als groupage is er de mogelijkheid tot wegtransport, spoedtransport, luchtvracht, zeevracht en railtransport.

Transport informatie Yerevan

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 16-20 dagen

                o Complete ladingen: circa 8-12 dagen (via Zuidroute door Noord-Turkije)

• Koel/vriestransporten op aanvraag

• Export documentatie Armenië: idem als Rusland

Offerte aanvragen voor transport Jerevan

Wilt u voor uw transport van of naar Jerevan gebruik maken van de diensten van Twentepoort Logistiek? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) binnen één uur een reactie.

Transport Yerevan

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het transport van onze goederen naar Yerevan.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie