Transport van en naar Oezbekistan

Twentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Oezbekistan. Wij verzorgen wekelijks groupage transport middels Oost-Europese transporteurs naar diverse bestemmingen in geheel Oezbekistan, onder andere naar de hoofdstad Tashkent en Samarkand. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden. de mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Oezbekistan, import is tevens mogelijk, echter op aanvraag.

Groupage transport en complete partijen

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens machine & speciaal/exceptioneel transport van en naar Oezbekistan.

Railtransport

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek tevens wekelijks treinvertrekken aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Vraag onze adviseurs voor meer informatie over de concurrerende mogelijkheden.

Gespecialiseerd in projectladingen

Een specialisatie van Twentepoort Logistiek is het vervoer van projectladingen. Inmiddels zijn er in onze regie complete industriële productielijnen en divers equipment voor de offshore-industrie getransporteerd naar Oezbekistan, onder andere via exceptioneel transport.

De benodigde export documentatie voor Oezbekistan is idem als in Rusland. Lees ook alles over de benodigde transport informatie van en naar Oezbekistan.

Transport informatie Oezbekistan

  • Transittijden:
   • Groupage en deelpartijen: circa 22-24 dagen
   • Complete ladingen: circa 14-18 dagen

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het transport van onze goederen naar Oezbekistan uit te besteden aan Twentepoort Logistiek hoeven wij hier niet meer naar om te kijken, en kunnen wij ons volledig focussen op onze core business.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie