Transport van en naar Oezbekistan

Twentepoort Logistiek organiseert transport naar OezbekistanEr is een groeiende behoefte aan transport Oezbekistan, aangezien het een land in opbouw is. Vooral de industriële ontwikkeling in het land zorgt voor vraag en biedt exportkansen voor bedrijven uit Nederland. Twentepoort Logistiek is graag uw specialist voor al uw transport logistiek gerelateerde vragen van en naar Oezbekistan. 

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en ontvang altijd een maatwerk voorstel!

icon
Transittijden

Groupage
22-24 dagen


Complete lading
14-18 dagen

icon
Bestemmingen

Tasjkent | Samarkand

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Oezbekistan

Wij verzorgen wekelijks groupage transport middels Oost-Europese transporteurs naar diverse bestemmingen in geheel Oezbekistan, onder andere naar de hoofdstad Tashkent en Samarkand. Complete partijen kunnen zelfs dagelijks geladen worden. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens machine & speciaal/exceptioneel transport van en naar Oezbekistan.

Let op:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Oezbekistan. Import is tevens mogelijk, echter op aanvraag.

Gespecialiseerd in projectladingen

Een specialisatie van Twentepoort Logistiek is het vervoer van projectladingen. Inmiddels zijn er in onze regie complete industriële productielijnen en divers equipment voor bijv. de offshore-industrie getransporteerd naar Oezbekistan, onder andere via exceptioneel transport. Oezbekistan is een land in opbouw wat ook geld voor de industrie. De machines en apparaten uit Nederland worden dan ook ingezet in diverse sectoren.

De benodigde export documentatie voor Oezbekistan is idem als in Rusland. Lees ook alles over de benodigde transport informatie van en naar Oezbekistan.

Via nieuwe zijderoute naar Oezbekistan

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek wekelijks transport per trein aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Het railtransport Oezbekistan zal afhankelijk van lading en beschikbaarheid via de nieuwe zijderoute zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Andere bestemmingen in Centraal-Azië die per trein bereikt kunnen worden zijn:

Transport Oezbekistan

Transport informatie Oezbekistan

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Oezbekistan. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden! Of bekijk vragen die veel worden gesteld over transport Oezbekistan.

Transittijden Oezbekistan:

  • Groupage en deelpartijen: circa 22-24 dagen
  • Complete ladingen: circa 14-18 dagen
Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het transport van onze goederen naar Oezbekistan uit te besteden aan Twentepoort Logistiek hoeven wij hier niet meer naar om te kijken, en kunnen wij ons volledig focussen op onze core business.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie