Transport van en naar Samarkand

Transport van en naar Samarkand

Twentepoort Logistiek verzorgt samen met haar hoogwaardige netwerk van lokale transporteurs transport van en naar Samarkand, Oezbekistan. Wij bieden diverse mogelijkheden voor transport van en naar Samarkand. Zo verzorgen wij op dagelijkse basis het transport van uw complete ladingen, terwijl het transport van uw deelladingen en groupage zendingen op wekelijkse basis wordt verzorgt.

Speciaal transport naar Samarkand

Voor het verzorgen van uw transporten, bieden wij diverse transportspecialismen aan. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor het laten verzorgen van het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen, maar kunt u tevens bij ons terecht voor het transport van uw specialistische goederen als geconditioneerde-, exceptionele- en fragiele goederen.

Transport informatie Samarkand

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 22-24 dagen

                o Complete ladingen: circa 14-18 dagen

Transport Samarkand offerte

Voor meer informatie over transport van en naar Samarkand kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Samarkand

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het transport van onze goederen naar Samarkand uit te besteden aan Twentepoort Logistiek hoeven wij hier niet meer naar om te kijken, en kunnen wij ons volledig focussen op onze core business.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie