Transport van en naar Turkmenistan

Transport Turkmenistan door Twentepoort Logistiek georganiseerdCentraal-Azië is enorm in ontwikkeling, zo ook Turkmenistan. Na een aantal jaren van krimp in de export vanuit Nederland is de afgelopen jaren de export behoorlijk toegenomen. Ons aanbod van transport Turkmenistan is hier in mee gegroeid en we kunnen wekelijks ltl, ftl als groupage aanbieden. Als transportspecialist op bestemmingen in deze regio regelen we uw transport van A tot Z en we zijn dan ook graag uw logistieke partner. 

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en ontvang altijd een maatwerk voorstel!

icon
Transittijden

Groupage
24-28 dagen


Complete lading
12-16 dagen

icon
Bestemmingen

Ashgabad | Turkmenbashi

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Turkmenistan

Twentepoort Logistiek vertrekt wekelijks met haar groupage transporteurs naar diverse bestemmingen in Turkmenistan, met name naar de hoofdstad Ashgabad en Turkmenbashi. Echter, elke bestemming in Turkmenistan is mogelijk. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en exceptioneel vervoer naar Turkmenistan.

Let op:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Oezbekistan. Import is tevens mogelijk, echter op aanvraag.

Offshore transport

Een specialisatie van Twentepoort Logistiek zijn projectladingen. In Centraal-Azië is er veel activiteit rondom olie- en gasindustrie en offshore projecten en ook Turkmenistan profiteert hier van. Zo hebben we een groot aantal industriële productielijnen en diverse soorten offshore-equipment getransporteerd.

Meer informatie over offshore transport is te vinden op onze offshore pagina onder specialismen

Rail transport Turkmenistan

Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek wekelijks transport per trein aan per wagen en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Het railtransport Turkmenistan zal afhankelijk van lading en beschikbaarheid via de nieuwe zijderoute zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Andere bestemmingen in Centraal-Azië die per trein bereikt kunnen worden zijn:

Transport Turkmenistan door Twentepoort Logistiek georganiseerd

Transport informatie Turkmenistan

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Turkmenistan. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Turkmenistan:

  • Groupage en deelpartijen: circa 24-28 dagen
  • Complete ladingen: circa 12-16 dagen
Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het logistieke proces van onze goederen naar Turkmenistan.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie