Transport van en naar Tasjkent

Transport van en naar Tasjkent

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het transporteren van uw goederen naar Tasjkent, Oezbekistan? Kies dan voor Twentepoort Logistiek, de specialist in het vervoeren van en naar Tasjkent. Uw complete partijen kunnen dagelijks door Twentepoort Logistiek en haar partners geladen worden, deelladingen en groupage transport wordt wekelijks verzorgt.

Transporspecialismen voor Tasjkent

Voor het vervoeren van uw complete partijen, deelladingen en groupage bieden wij een breed scala aan transportspecialismen aan. Naast het reguliere wegtransport van gepalletiseerde goederen bieden wij ook de mogelijkheid tot bijvoorbeeld geconditioneerd transport, exceptioneel transport of het transport van fragiele of gevaarlijke goederen.

Transport informatie Tasjkent

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 22-24 dagen

                o Complete ladingen: circa 14-18 dagen

Extra informatie transport Tasjkent

Voor meer informatie over transport van en naar Tasjkent kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Tasjkent

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het transport van onze goederen naar Tashkent uit te besteden aan Twentepoort Logistiek hoeven wij hier niet meer naar om te kijken, en kunnen wij ons volledig focussen op onze core business.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie