Transport van en naar Azerbeidzjan

Vlag van AzerbeidzjanVoor u als exporteur liggen er mogelijkheden in Azerbeidzjan. Echter ligt het niet naast de deur en vraagt de organisatie van logistieke oplossingen voor specialistische kennis. Twentepoort Logistiek is uw partner voor transport Azerbeidzjan en helpt u graag om uw logistieke vraagstuk op te lossen. Onze jarenlange ervaring, kennis en het betrouwbare netwerk van transporteurs staan klaar om uw zending op plaats van bestemming te krijgen.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

icon
Transittijden

Groupage
12-16 dagen


Complete lading
10-12 dagen

icon
Bestemming

Gəncə | Bakoe | Sumqayit

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Azerbeidzjan

Twentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Azerbeidzjan. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden en wekelijks zijn er mogelijkheden voor groupage transport met onze Oost Europese en Turkse transporteurs naar diverse bestemmingen in Azerbeidzjan, maar hoofdzakelijk naar Baku (Bakoe)Gence en Sumqayit. Echter, elke bestemming is mogelijk. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek daarnaast wekelijks railtransport naar Azerbeidzjan aan per wagon en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. 

Let op:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voornamelijk voor export naar Tadzjikistan. Voor mogelijkheden omtrent import uit Tadzjikistan vraag direct een offerte aan.

Specialist in koeltransport en transport van machines en apparaten

Vanuit Nederland gaat er veel export naar Azerbeidzjan. Vooral machines, apparaten en voeding wordt door het land geïmporteerd. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij daarom tevens koel-en vriestransport en speciaal/exceptioneel transport van en naar Azerbeidzjan. Onze transporteurs beschikken over het juiste materiaal om deze zendingen optimaal te vervoeren. Neem voor alle mogelijkheden van deze of één van onze andere specialismen vrijblijvend contact met ons op.

Tip: 
Heeft u geen mogelijkheden om de exportdocumentatie of douaneformaliteiten te regelen? Twentepoort Logistiek heeft de kennis en expertise in huis om ook dit voor u te verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Transport Azerbeidzjan door Twentepoort Logistiek geregeld

Transportinformatie Azerbeidzjan

Zoals beschreven kunnen we voor u altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Azerbeidzjan. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden voor Azerbeidzjan:

  • Groupage en deelpartijen: circa 12-16 dagen
  • Complete ladingen: circa 10-12 dagen (via Zuidroute door Noord-Turkije)
  • Export documentatie Azerbeidzjan: idem als Rusland
Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Dagelijks transport en Just-in-Time leveringen zijn voor ons heel erg belangrijk bij leveringen naar Azerbeidzjan.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie