FD Gazellen Award

FD Gazellen Award

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we winnaar zijn van een FD Gazellen Award 2017! Hiermee behoren we officieel tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland in de categorie middelgrote bedrijven. Deze award is de beloning voor ons gehele team logistieke professionals welke dagelijks efficiënte logistieke maatwerkoplossingen bedenken en uitvoeren voor onze internationale klantenkring. Uiteraard bedanken we ook onze klanten, transporteurs, charters en leveranciers voor hun loyaliteit, support en vertrouwen.

De FD Gazellen worden opgedeeld naar provincie en omzetgrootte. De snelste groeier binnen elke categorie
(klein, middel en groot) wint de Gouden Gazellen Award. FD Gazellen zijn bedrijven die een uitzonderlijke groei
laten zien over de laatste drie jaar (ten minste 20%). Verder zijn deze bedrijven winstgevend en financieel solide.
Op donderdag 16 november worden in de Deventer Schouwburg de prijzen uitgereikt.

logo's