Transport van en naar Bulgarije

Transport BulgarijeBulgarije is een belangrijk doorvoerland tussen Midden-Europa en Turkije. Nederland exporteert veel chemische producten, vervoermiddelen, garen en weefsel naar Bulgarije. Verder wordt er vanuit Bulgarije vooral textiel en schoenen geïmporteerd. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden, maar we kunnen u ook groupage- en spoedtransport aanbieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! 

icon
Transittijden

Groupage
4-7 dagen


Complete lading
4-5 dagen

icon
Bestemming

Sofia | Varna | Plovdiv| Pleven | Burgas | Ruse 

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Bulgarije

Wekelijks organiseren wij 2 tot 3 keer groupage transport met onze Bulgaarse transporteurs naar diverse bestemmingen in Bulgarije, zoals Sofia, Pleven, Varna, Burgas, Plovdiv en Ruse. Echter, elke bestemming in Bulgarije is mogelijk. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Bulgarije als voor import vanuit Bulgarije.

Naast de machines en apparaten die door Bulgarije zelf geïmporteerd worden gaan er ook veel machines via Bulgarije de Zwarte Zee over naar bijvoorbeeld Georgië. Twentepoort Logistiek biedt daarom ook zeevrachten aan die wekelijkse afvaren vanuit Varna en Burgas.

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Transport in gehele Balkan

Naast Bulgarije rijden we dagelijks vrachten naar andere bestemmingen in de Balkan. Doordat we actief zijn in de hele regio zijn we vaak in staat om efficiënt transporten in te plannen waar u als exporteur van profiteert. Andere landen in de Balkan waar we dagelijks mogelijkheden voor hebben zijn:

Bekijk hier de benodigde exportdocumentatie voor Bulgarije. Uiteraard kunnen wij het opmaken van deze documenten voor u verzorgen. Overige vragen? Dan bekijk dan eens de veelgestelde vragen voor transport Bulgarije.

Transport Bulgarije door Twentepoort Logistiek geregeld

Transport informatie Bulgarije

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Bulgarije. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Bulgarije:

  • Groupage en deelpartijen: circa 4-7 dagen
  • Complete ladingen: circa 4-5 dagen

Nieuws over transport Bulgarije

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport naar Bulgarije door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie