Transport Sofia

Twentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Sofia 

Als hoofdstad van Bulgarije is Sofia een belangrijke transport bestemming. Twentepoort Logistiek beschikt over een hoogwaardig netwerk van de beste Bulgaarse transporteurs welke precies de weg weten in Sofia. Samen met ons netwerk verzorgen wij dagelijks het transport van complete partijen van en naar iedere bestemming in Sofia. Naast het dagelijks transport van complete partijen, verzorgen wij 2 tot 3 maal per week groupage transport. Of het nu gaat om reguliere, gepalletiseerde goederen of goederen met een afwijkende afmeting, Twentepoort Logistiek regelt het. Zoals u van een echte Oost-Europa transport specialist mag verwachten, verzorgen wij niet alleen transport van en naar Sofia maar is iedere andere bestemming in Bulgarije mogelijk.

Transport Sofia informatie

 • Transittijden:
  • Groupage transport Sofia en deelpartijen Sofia: circa 4-7 dagen
  • Complete ladingen: circa 4-5 dagen
 • Tevens bieden we spoed transporten / koeriersdiensten aan met levertermijnen tussen 36-48 uur maximaal, al naar gelang urgentie en bestemming in Sofia.
 • Benodigde documentatie: Bulgarije is sinds januari 2007 EU-lidstaat, dus CMR vrachtbrief volstaat

Offerte aanvragen

Wilt u voor uw transport van of naar Sofia gebruik maken van de diensten van Twentepoort Logistiek? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) binnen één uur een reactie. 

Transport Sofia

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport naar Sofia door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie